OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / OSAOn tytöille pronssia SAKU ry:n jalkapalloturnauksesta

OSAOn tytöille pronssia SAKU ry:n jalkapalloturnauksesta

OSAOn pronssijoukkueessa pelasivat Jenna Jämsä, Emmi Niemelä, Pauliina Viitala, Camilla Koiranen, Rebekka Sarajärvi, Tytti Sarajärvi, Aino Henttunen, Janette Jokikokko ja Henriikka Päkkilä.

OSAOn pronssijoukkueessa pelasivat Jenna Jämsä, Emmi Niemelä, Pauliina Viitala, Camilla Koiranen, Rebekka Sarajärvi, Tytti Sarajärvi, Aino Henttunen, Janette Jokikokko ja Henriikka Päkkilä.

Vuokatissa 23.9. -24.9. järjestettiin SAKU ry:n tyttöjen jalkapallon lopputurnaus. Olosuhteet peleissä olivat haasteelliset, sillä jo ensimmäisissä otteluissa alkoi satamaan lunta, joka teki kentästä liukkaan.

Ensimmäisenä pelipäivänä pelattiin alkulohkot. OSAOn alkulohkossa pelasivat Kokkola, Vuokatti ja Kuopio. Ensimmäisessä ottelussa Kokkolaa vastaan peli oli OSAOn hallinnassa, mutta viime hetkillä Kokkola onnistui tekemään ottelun ainoan maalin ja näin ollen Kokkola korjasi voiton lukemin 1-0.

Toinen ottelu Vuokattia vastaan oli tasaista vääntämistä puolin ja toisin. Alussa Vuokatti siirtyi 1-0 johtoon, mutta OSAO ei antanut periksi vaan pääsi tasoittamaan tilanteeksi 1-1, joka oli myös pelin lopputulos. Kolmas ottelu Kuopiota vastaan alkoi hyvin, sillä jo ensimmäisellä puoliajan jälkeen OSAO johti jo 3-0. Toisella puoliajalla Kuopio pääsi maalin päähän, mutta takaa-ajo ei riittänyt ja OSAO voitti 3-2.

Toisena pelipäivänä välierävastustajaksi asteli Varalan urheiluopisto Tampereelta. Alkulämmittelyt aamuotteluun olivat hiukan poikkeukselliset, sillä kenttä piti kolata puhtaaksi lumikerroksesta. Itse ottelua OSAO johti peliä pitkään 1-0, mutta viimehetken maalilla Varala tasoitti tilanteeksi 1-1. Varsinaisen peliajan jälkeen rangaistuspotkukilpailussa Varala oli parempi ja eteni loppuotteluun. Pronssiotteluun OSAO sisuuntui välierätappiosta huolimatta ja korjasi selvän 2-0 voiton saaden pronssimitalit kaulaansa.

www.sakury.net25.09.2014

Kommentointi