OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / OSAOn Kempeleen ja Limingan yksiköt yhdistetään

OSAOn Kempeleen ja Limingan yksiköt yhdistetään

Kempeleen yksikkö toimii Kempeleessä kahdessa osoitteessa. Kuvassa Piriläntien toimipiste, jossa toimii puutarhatalouden koulutus.

Kempeleen yksikkö toimii Kempeleessä kahdessa osoitteessa. Kuvassa Piriläntien toimipiste, jossa toimii puutarhatalouden koulutus.

OSAOn Kempeleen ja Limingan yksiköt yhdistetään hallinnollisesti 1.3.2015 alkaen.

OSAOn lautakunta päätti kokouksessaan 18.11.2014, että OSAOn Kempeleen ja Limingan yksiköt yhdistetään hallinnollisesti 1.3.2015 alkaen. Uudelle, nyt yhdistettävälle yksikölle haetaan yksikönjohtaja julkisen haun kautta. Yksikön nimi määritellään myöhemmin. Yksiköiden koulutustarjontaan ei ole tulossa muutoksia.

Kempeleen ja Limingan yksiköiden henkilöstölle on pidetty asiasta kuulemistilaisuus 5.11.2014.

OSAOn toimintaan luovat kehittämispaineita erityisesti valtionosuusjärjestelmän muutokset. Oulun seudun koulutuskuntayhtymän ja sen oppilaitoksen Oulun seudun ammattiopiston toimintaa, johtamisjärjestelmiä, sekä henkilöstö-, tila- ja laitekysymyksiä on tarkastelu erilaisissa selvitystyöryhmissä syksystä 2012 alkaen ja työ jatkuu edelleen.

Oulun seudun ammattiopisto on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 11 300 nuorta ja aikuista. Limingan yksikössä annetaan turvallisuusalan koulutusta ja Kempeleen yksikössä hotelli-, ravintola- ja cateringalan, logistiikan ja puutarhatalouden koulutusta. OSAOn muut koulutusyksiköt sijaitsevat Oulussa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. OSAO kuuluu Oulun seudun koulutuskuntayhtymään (Osekk).

Lisätietoja: rehtori Saija Niemelä-Pentti, p. 0400 488 881

18.11.2014

Kommentointi