OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / Jarmo Paloniemi palaa OSAOn rehtoriksi vuoden alusta

Jarmo Paloniemi palaa OSAOn rehtoriksi vuoden alusta

Kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi.

Kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymän (Osekk) yhtymäkokouksen kesäkuussa tekemän päätöksen mukaisesti kuntayhtymän johtajan ja Oulun seudun ammattiopisto OSAOn rehtorin tehtävät yhdistetään. Johtaja, FT Jarmo Paloniemi siirtyy kuntayhtymäjohtaja-rehtori -virkaan vuoden 2015 alusta.

Paloniemi on hoitanut kuntayhtymän johtajan virkaa määräaikaisesti vuodesta 2012 virkavapaana OSAOn rehtorin virasta. Rehtorin virkaa sijaisena hoitanut KM Saija Niemelä-Pentti palaa kehittämisjohtajan virkaansa ja toimii samalla myös oppilaitoksen vararehtorina vuoden alusta lukien.

Osekkin uuden hallintomallin muita keskeisiä muutoksia ovat OSAOn lautakunnan tehtävien siirtyminen yhtymähallitukselle sekä tukipalvelujen uudelleen organisointi.

Osekk on Hailuodon, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun ja Tyrnävän omistama, vuonna 1994 perustettu koulutuskuntayhtymä. Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO. Opiskelijamäärä on 11 100 ja henkilöstöä on 970.

15.12.2014

Kommentointi

Bale

Bale on paras...

Tottenham - 26 toukokuuta 2018 klo 23.48

Valioliiga

Tottenham edellä....

Tottenham - 27 toukokuuta 2018 klo 00.16