OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / OSAO on muuttamassa pois Myllytullista

OSAO on muuttamassa pois Myllytullista

OSAO Myllytullin yksikkö sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Isokatu 1.

OSAO Myllytullin yksikkö sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Isokatu 1.

Käytännön toimet käynnistyvät Myllytullin tiloista luopumiseksi.

Osekkin yhtymähallitus päätti kokouksessaan 15.12.2014 käynnistää toimenpiteet Myllytullin kampuksesta luopumiseksi ja siellä olevien koulutusohjelmien muualle sijoittamiseksi.

Kuntayhtymä tekee kaavamuutosaloitteen ja käynnistää maankäyttösopimukseen tähtäävät neuvottelut Oulun kaupungin kanssa Myllytullin tonttialueen muuttamisesta asuinkerrostalokäyttöön ja käynnistää Myllytullin kiinteistöjen myyntiin liittyvät toimenpiteet.

Koulutuksen uudelleen sijoittumisen suunnittelemiseksi kuntayhtymän johtaja nimeää työryhmän. Elintarvikealalle hankitaan väliaikaiset vuokratilat.

Myllytullin kampuksen vanhin rakennus on vuodelta 1894. Tiloissa on havaittu lukuisia sisäilmaongelmia erityisesti F-siiven elintarvikealan opetustiloissa sekä A-ja R-siiven tiloissa. Rakennukseen on tehty lukuisia korjauksia, mutta sisäilmaongelmista ei ole päästy eroon. Rakennukset on useassa vaiheessa rakennettuja ja niissä on myös toiminnallisia puutteita. Kampuksen rakennuksia ei ole nykyisellään suojeltu.

Myllytullin tiloja käyttää nykyisin OSAO:n Myllytulli-Pikisaaren yksikkö, Osekkin kiinteistöpalvelut sekä Oamk Oy:n ammatillinen opettajakorkeakoulu. Käytössä olevien tilojen kokonaismäärä on n.16 000 m². Henkilökuntaa tiloissa on yhteensä 160.

Lisätietoja: kuntayhtymän johtaja Jarmo Paloniemi, p. 050 5383 929

16.12.2014

Kommentointi