OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / Pudasjärven yksikössä alkaa YT-neuvottelut

Pudasjärven yksikössä alkaa YT-neuvottelut

OSAOn Pudasjärven yksikössä on vapaita opiskelupaikkoja. Jos olet kiinnostunut, ota suoraan yhteyttä yksikön opinto-ohjaajaan.

OSAOn Pudasjärven yksikössä on vapaita opiskelupaikkoja. Jos olet kiinnostunut, ota suoraan yhteyttä yksikön opinto-ohjaajaan.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä käynnistää Oulun seudun ammattiopisto OSAOn Pudasjärven yksikössä toiminnan menoja koskevista säästökohteista koko henkilökuntaa koskevat YT-neuvottelut. Kuntayhtymän hallitus päätti asiasta 18.5.2015.

Pudasjärven yksikössä laaditaan suunnitelma kuluja karsivista toimenpiteistä. Osana näitä toimenpiteitä tulevat harkittaviksi henkilökuntaan kohdistettavat toimenpiteet.

Kevään yhteisvalinnan tulosten perusteella on ennakoitavissa, että Pudasjärven yksikön opiskelijamäärä alenee syksyllä huomattavasti. Mikäli täydennysvalinnassa ei onnistuta saamaan lisäopiskelijoita, jää Pudasjärven yksikön suunnitellusta yksikköhintarahoituksesta toteutumatta noin 240 000 euroa. Aloitusryhmien alentuneet opiskelijamäärät aiheuttavat tulojen vähenemisen myös vuosina 2016 ja 2017.

OSAOn Pudasjärven yksikössä järjestetään hevostenhoitajan, ratsastuksenohjaajan, sahateollisuuden prosessinhoitajan, sähköasentajan ja matkailualan perustutkintokoulutusta. Yksikön opiskelijamäärä on noin 170 ja henkilöstömäärä 34.

Lisätietoja: kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi, p. 050 5383 929

OSAOn Pudasjärven yksikkö »

21.05.2015

Kommentointi