OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / Osekk nousi tulosindeksissä sijalle 5

Osekk nousi tulosindeksissä sijalle 5

Osekkin strategia 2020 tiivistettynä.

Osekkin strategia 2020 tiivistettynä.

Ammatillisen peruskoulutuksen tulosrahoituksen vuoden 2016 tulokset on julkaistu: Osekkin tulosindeksi parani jälleen.

Osekkin tulosindeksi on nyt 1057. Pitkäjänteisen kehittämisen ja sitoutumisen tulokset näkyvät, sillä tulosindeksi on parantunut vuosi vuodelta.

Tulosindeksin perusteella Osekkin sijoitus tulosrahoituksen sarjassa A1 suuret monialaiset koulutuksen järjestäjät on 5:s. Sarjassa A1 on yhteensä 47 koulutuksen järjestäjää. Viime vuonna Osekkin sijoitus oli 10:s.

Tulosindeksi lasketaan vaikuttavuus-, opettajien kelpoisuus- ja henkilöstön kehittämismittarin tuloksista. Vaikuttavuusmittarin painoarvo indeksin laskennassa on 90 %. Vaikuttavuusmittarilla mitataan opiskelijoiden työllistymistä, jatko-opintoihin pääsyä, opintojen läpäisyä ja keskeyttämistä. Mittarin laskentajoukkona ovat ammatilliseen perustutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelleet opiskelijat sekä oppilaitosmuotoisessa koulutuksessa (kaikki vuosiluokat) että oppisopimuskoulutuksessa.

Tulosindeksi vaikuttaa vuoden 2016 rahoitukseen: yksikköhintaa porrastetaan tuloksellisuuden perusteella. Viime vuonna tulosrahaa saatiin runsaat 2,8 miljoonaa euroa.

Lisätietoa: kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi, p. 050 5383 929

30.10.2015

Kommentointi