OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / OSAOn Oppisopimusyksikön avoimia ovia vietettiin aurinkoisessa säässä ja iloisissa tunnelmissa

OSAOn Oppisopimusyksikön avoimia ovia vietettiin aurinkoisessa säässä ja iloisissa tunnelmissa

Samaan aikaan kun oppisopimuskoulutusta modernisoidaan ja toimintamalleja uudistetaan eri tavoin, antaa Pikisaaren ympäristö muistutuksen koulutusmuodon historiallisista juurista.

Samaan aikaan kun oppisopimuskoulutusta modernisoidaan ja toimintamalleja uudistetaan eri tavoin, antaa Pikisaaren ympäristö muistutuksen koulutusmuodon historiallisista juurista.

Oppisopimusyksikön avoimia ovia vietettiin tiistaina 23.8. ja silloin oli mahdollisuus tutustua yksikön uusiin tiloihin ja idylliseen ympäristöön Pikisaaressa. Tilaisuudessa oli tarjolla ajankohtaista tietoa oppisopimuskoulutuksesta yhteistyökumppaneille ja muille kiinnostuneille. Vieraskirjaan tervehdyksensä kirjoitti 70 kävijää.

Paikalle oli paljon uteliaita silmäpareja seuraamassa taiteilija Marru Jokelan näytösmaalausta. Maalaus tullaan ripustamaan Oppisopimusyksikön asiakaspalvelupisteeseen. Lisäksi tapahtumassa visailtiin oppisopimuskoulutukseen ja Oppisopimusyksikön toimintaan liittyvillä kysymyksillä. Visaan osaa ottaneiden kesken arvottiin Tuuman ja Tikin lahjakortti. Arpaonni suosi Hilkka Palvalehto-Silvéniä, onnea Hilkka!

Tervetuloa tutustumaan ja tykkäämään!

OSAOn Oppisopimusyksikkö sijaitsee Pikisaaressa lähellä Oulun keskustaa sijaitsevassa Suolamakasiinissa (Pikisaarentie 13). Samassa rakennuksessa toimii OSAOn Myllytullin-Pikisaaren yksikön Tuuma ja Tikki -myymälä. Oppisopimusyksikkö tarjoaa oppisopimuskoulutuksesta kiinnostuneille sekä työnantajille ja yrittäjille ohjausta ja neuvontaa niin puhelimitse, sähköpostitse kuin paikan päälläkin. Halutessasi saat yhteyden myös Facebookin kautta.

Kiitos kaikille Oppisopimusyksikön avoimiin oviin osallistuneille ja yksikköä muistaneille!

OSAO/ Oppisopimusyksikkö
Pikisaarentie 13, 90100 Oulu
Asiakaspalvelua ma-to klo 8.30–15.30 ja pe 8.30–15.00
Puhelinneuvonta p. 040 141 5320 ja 040 141 5444.
Sähköposti: oppisopimus@osao.fi
Yksikönjohtaja Virpi Spangar

29.08.2016