OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / Kukka-asetelmat OSAOn floristiopiskelijoiden käsialaa Norjan kuningasparin vierailulla Oulussa

Kukka-asetelmat OSAOn floristiopiskelijoiden käsialaa Norjan kuningasparin vierailulla Oulussa

Norjan kuningaspari vieraili torstaina 8.9.2016 Oulussa ja päivän aikana kuningasparin ohjelmaan kuului vierailut Nokian Ruskon kampuksella, Oulun yliopistolla sekä Oulun yliopistollisessa sairaalassa.

OSAOn Kempeleen yksikön floristiopiskelijat koristelivat kukka-asetelmin vierailukohteet Oulun yliopistolla ja Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Koristeluiden teemana oli syksy ja koristeissa käytettiin mahdollisimman paljon puutarhaoppilaitoksen ympäristöstä löytyviä materiaaleja. Tilojen koristelu oli opiskelijoille mieluinen tehtävä, sillä he saivat tehdä kukka-asetelmia monipuolisesti. Koristelukohteita oli useita ja kukka-asetelmien koot vaihtelivat aina pienistä pöytäasetelmista isoihin tilakoristeisiin.

Floristiopiskelijoille vierailukohteiden kukkakoristelut olivat harvinaista herkkua, koska viimeksi Oulussa on vieraillut kuninkaallisia 20 vuotta sitten.

9.09.2016