OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / Nordic Business Forum Livestream –tapahtuma järjestettiin OSAOn Kaukovainion Liiketalouden yksikössä

Nordic Business Forum Livestream –tapahtuma järjestettiin OSAOn Kaukovainion Liiketalouden yksikössä

OSAO Kaukovainion yksikössä järjestettiin 6.-7.10. Nordic Business Forum livestream - tapahtuma. Nordic Business Forum on Helsingissä joka vuosi järjestettävä tapahtuma, jossa on monia tunnettuja puhujia ympäri maailmaa.

Tapahtuma on yksi Euroopan merkittävimmistä liikeseminaareista ja kokoaa yhteen yritysjohtajia ja asiantuntijoita. Tämän vuoden teemoina olivat digitalisaatio, kulttuuri ja markkinointi. Puhujina olivat mm. Pixarin toimitusjohtaja Ed Catmull, markkinoinnin guru ja visionääri Seth Godin sekä Harvardin professori Amy Chua, joka kertoi menestykseen johtavista luonteenpiirteistä.

Tapahtuman juontajana toimi useaan kertaan palkittu André Noël Chaker, joka avasi myös OSAOn lukuvuoden. OSAOn järjestämään livestream – tapahtumaan osallistui työelämäedustajia sekä Kaukovainion yksikön opettajia ja opiskelijaryhmiä. Tapahtuma oli opiskelijoille hyvä oppimismahdollisuus ja opiskelijat saivatkin osallistua tapahtuman järjestelyihin ja muihin tehtäviin. Kaukovainion yksikön opiskelijat esittelivät omaa alaansa standilla, valokuvasivat ja hoitivat viestintäkanavia. Visuaalisesta ilmeestä olivat myös huolehtineet opiskelijat. Sihteeriopiskelijat työskentelivät ilmoittautumispisteellä ja myös kahvitarjoilusta vastasivat opiskelijat.

Yhteenvedon ja uutisen tapahtumasta tekivät OSAOn Kaukovainion Liiketalouden yksikössä opiskelevat Noora Vattula ja Annukka Hyväri.

13.10.2016