OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / Koneet käyntiin! -tapahtuma yhdistää logistiikka- ja maarakennusalan opiskelijat ja työnantajat

Koneet käyntiin! -tapahtuma yhdistää logistiikka- ja maarakennusalan opiskelijat ja työnantajat

Koneet käyntiin! -logistiikka- ja maarakennusalan rekry- ja messutapahtuma järjestetään OSAOn Kempeleen yksikössä 11.1.2017. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Oulun seudun ammattiopisto ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL Pohjois-Suomi ry.

Mistä saadaan osaavaa henkilöstöä tulevaisuuden kasvaviin tarpeisiin?

Pohjois-Suomeen on käynnistynyt ja tulee käynnistymään jättimäisiä investointeja. Pyhäjoen ydinvoimalan ja nelostien suuren parannusurakan lisäksi rakennetaan ja avataan suuria tehtaita Kemiin ja Kemijärvelle. Näiden lisäksi Äänekosken tuleva biotuotetehdas vaatii valtavia kuljetus- ja maarakennusalan resursseja maakunnastamme. Nämä jätti-investoinnit tuovat taloudellista kasvua, mutta niiden toteuttamiseen tarvitaan logistiikan ja maarakennusalan osaavaa työvoimaa. ”Nyt järjestettävä tapahtuma auttaa vastaamaan nykyhetken ja tulevaisuuden tarpeeseen saada tekijät, alojen opiskelijat ja yrittäjät löytämään toisensa”, toteaa Taavi Heikkinen, SKAL Pohjois-Suomi ry:n toiminnanjohtaja.

Koneet käyntiin! -tapahtuma on tarkoitettu logistiikan ja maarakennusalan yrittäjille, opiskelijoille, oppilaitoksille ja muille näille aloille liittyville sidosryhmille. OSAOn Pipo2 – Menolippu työelämään -hankkeen projektipäällikkö Antti Vainiokangas näkee tapahtuman hyvänä mahdollisuutena opiskelijoille ja työnantajille: ”Tapahtuma tarjoaa rekrytointimahdollisuuksia ja antaa yrityksille mahdollisuuden tutustua oppilaitoksen toimintaan, henkilökuntaan ja opiskelijoihin. Yhteistyö yritysten kanssa kehittää koulutusta ja lisää työssäoppimisen ja oppisopimuskoulutuksen mahdollisuuksia.”

Tilaisuus on herättänyt jo suurta mielenkiintoa ja paikalle on ilmoittautunut pitämään rekrytointipistettään parikymmentä logistiikka- ja maanrakennusalojen suurta työnantajaa. Lisäksi tilaisuuteen on tulossa muita alojen yrittäjiä, noin 300–400 opiskelijaa sekä oppilaitosten henkilökuntaa. Tapahtumassa esiintyy stand up -koomikko Matti Patronen.

Koneet käyntiin! -logistiikka- ja maarakennusalan rekry- ja messutapahtuma keskiviikkona 11.1.2017 klo 14-18 Oulun seudun ammattiopiston Kempeleen toimipisteessä, Niittyrannantie 5, Kempele.

Lisätietoa:

Antti Vainiokangas, Projektipäällikkö
p. 040 141 5150
Oulun seudun ammattiopisto

Taavi Heikkinen, Toiminnanjohtaja
p. 0400 280 785
SKAL Pohjois-Suomi ry

5.01.2017

Kommentointi