OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / OSAOn lähihoitajaopiskelijat Koiteli elää lapsille -tapahtumassa

OSAOn lähihoitajaopiskelijat Koiteli elää lapsille -tapahtumassa

Lauantaina 2.9.2017 järjestettiin perinteinen Koiteli elää lapsille –tapahtuma. Järjestelyistä vastasi Koiteli Elää ry. Tapahtuma on osa Lasten kulttuurikaupunki Oulun Juhlaviikkojen ohjelmaa.

OSAO Kontinkankaan yksikön lähihoitajaopiskelijat Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisalalta olivat nyt toista kertaa mukana Koiteli elää lapsille -tapahtumassa. Pääsymaksuton tapahtuma houkutteli paikalle sadoittain lapsiperheitä.

Kauniissa Koitelin maisemassa ja syksyisessä säässä oli lapsille ja lapsenmielisille tarjolla monenlaista tekemistä. Ohjelmaa oli liikunnan riemusta kirjallisuuden, luonnon, musiikin ja kuvataiteiden maailmaan. OSAOn lähihoitajat osallistuivat tapahtumaan ympäristökasvatuksen teemalla. Neljässä eri pisteessä oli opiskelijoiden suunnittelemia, järjestämiä ja ohjaamia teematehtäviä. Pisteissä lapsivieraat pääsivät mm. tutustumaan jätteiden lajitteluun, rakentamaan syysmyrskyssä pesänsä menettäneelle hiirelle uutta kotia, nimeämään eri eläinlajeja sekä auttamaan keijua syysmetsän taiassa.


Katso kuvagalleriasta touhukkaan, lämminhenkisen ja luonnonläheisen tapahtuman tunnelmaa.

Kuvat: Jouni Ylisuutari

6.09.2017

Kommentointi