OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / Valtakunnallinen Oppisopimusviikko ensimmäistä kertaa Suomessa - OSAO juhlistaa teemaviikkoa tapahtumilla

Valtakunnallinen Oppisopimusviikko ensimmäistä kertaa Suomessa - OSAO juhlistaa teemaviikkoa tapahtumilla

Valtakunnallista Oppisopimusviikkoa vietetään 9.–13.10.2017. Työn ja oppilaitosopiskelun yhdistävää oppisopimuskoulutusta juhlistetaan verkko- ja paikallistapahtumissa ympäri Suomen.

Oppisopimus on nykyaikainen ja joustava koulutusmuoto. Vuosittain oppisopimuksella opiskelee noin 50 000 ihmistä ja määrän toivotaan kasvavan entisestään. Siksi oppisopimuskoulutuksen mahdollisuuksista halutaan kertoa oman teemaviikon avulla.

Oppisopimusviikossa on mukana koulutuksenjärjestäjät ympäri Suomen ja sen virallisena suojelijana toimii opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Yhteistyökumppaneina ovat mm. Opetus- ja kulttuuriministeriö, Taloudellinen tiedotustoimisto TAT sekä Suomen Yrittäjät.

Oppisopimusviikko OSAOssa

OSAOssa oppisopimuksen teemaviikkoa juhlistetaan mm. seuraavissa, kaikille avoimissa tapahtumissa:

• oppisopimusinfo TE-toimiston auditoriossa (Torikatu 34-40) ti 10.10. klo 14-15.15 Katso Facebook-tapahtuma »
• oppisopimusneuvontaa kauppakeskus Valkeassa pe 13.10. klo 12-16. Katso Facebook-tapahtuma »

Lisätietoa Oppisopimusviikosta: oppisopimus.fi/oppisopimusviikko, Facebook-tapahtumassa “Oppisopimusviikko 2017” ja paikallisista tapahtumista OSAO Oppisopimusyksikön Facebook-sivulta.

Lisätiedot:
Yksikönjohtaja Virpi Spangar
OSAO, Oppisopimusyksikkö
p. 050 520 8854
virpi.spangar@osao.fi

6.10.2017