OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / Amis Osaa Oulun torilla 1.12.2017

Amis Osaa Oulun torilla 1.12.2017

Amis Osaa Oulussa ja verkossa!

Amis Osaa -tapahtuma järjestetään 1.12.2017 klo 11.30-16 Oulun torilla ja verkossa. Tapahtuma nostaa esille ammatillisen koulutuksen tärkeyttä Suomessa ja näyttää, mitä kaikkea Amis Osaa!

Oulun torille odotetaan 5000 vierailijaa. Amis Osaa -verkkotapahtumaan odotetaan osallistujia ympäri maailman.

Oulun toritapahtumaa ovat järjestämässä Oulun alueen ammatillisen koulutuksen järjestäjät yhdessä (OSAO, SDO, Luovi, OPAO, OAKK, PSK). Tapahtuman järjestelyissä ja toteutuksessa oppilaitosten opiskelijat ovat merkittävässä roolissa.

Tapahtuman suojelijana toimii Opetus- ja kulttuuriministeriön ammatillisen koulutuksen osaston ylijohtaja Mika Tammilehto. Suojelijan terveiset:

"Satavuotias Suomi on menestystarina, jonka taustalla ovat suomalaisten sinnikkyys, ahkeruus ja osaaminen. Osaamisella ja sen kehittämiselle varmistamme, että menestystarina jatkuu myös tulevaisuudessa. Tarvitsemme tulevaisuudessa käytännön ammattiosaajia, jotka pitävät talouden pyörät pyörimässä ja yhteiskunnan toiminnassa. Vaikka työelämässä tapahtuu tulevina vuosina valtavia muutoksia ja monia nykyisiä työtehtäviä häviää, mutta samalla syntyy myös uusia. Siksi myös tulevaisuudessa tarvitaan ammatillista koulutusta ja käytännön ammattilaisia.

Amis Osaa –tapahtuma on erinomainen tilaisuus näyttää, mitä ammatillinen koulutus on tänä päivänä ja mitä kaikkea koulutuksessa olevat osaavat. Tästä osaamisesta saa ja kannattaa olla ylpeitä, sillä teidän osaamisellanne Suomi toimii ja kukoistaa. Ammattiosaajia tarvitaan niin tänään kuin tulevaisuudessa. Ammattitaidosta kannattaa siksi olla ylpeä ja sitä kannattaa vaalia. Amis osaa!"

Ohjelma: 

Oulun torilla
1.12.2017
klo 11.30-14.00 Avoimet ovet Oulun torilla
Oulun alueen ammatillisen koulutuksen eri koulutusalat esittelevät toimintojaan sekä osaamistaan.

Klo 14.00-16.00 Amis Osaa Oulun torilla
Viihdyttävää ohjelmaa aina musiikkiesityksistä yhteiseen toimintaan! Tunnelmaa nostattamassa mm. tubettajat Roni Back, Iina-Katariina Haataja ja Tapio on the move vlogista tuttu Tapio Siivola sekä oululainen rap-artisti Spaz Caroon. Mukana myös AmisOsaa –suurkuoro!


Verkossa

klo 14-16 verkkotapahtuman osallistujat ympäri maailman kertovat sosiaalisessa mediassa kuvin ja tekstein kuinka Amis Osaa. Verkossa tapahtuvaa ohjelmaa voi seurata hashtagilla #amisosaa.

Toritapahtumaan voi seurata livenä osoitteessa: https://youtube.com/user/osaotube/live »

Amis Osaa verkkotapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Suomi100 -ohjelmaa. »

Tule katsomaan, miten Amis Osaa!

Lisätietoja antavat Suomi100 –lähettiläät:
Merja Paloniemi, p. 050 594 9182, merja.paloniemi@osao.fi
Sauli Jaara, p. 050 514 0851, sauli.jaara@osao.fi
Kati Pääkkönen, p. 040 630 4341, kati.paakkonen@osao.fi

27.11.2017

Kommentointi