Ekologisissa ihon- ja hiustenhoitopalveluissa toimiminen, 30 osp

Tutkinnon osa hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnosta

Hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilainen, täydennä osaamistasi Ekologisissa ihon- ja hiustenhoitopalveluissa toimiminen -tutkinnon osalla. Koulutuksen jälkeen voit jatkaa suorittamaan koko hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on työkokemusta alalta sekä motivaatiota kehittää omaa ammatillista osaamista edelleen.

Ajankohta

Koulutuksen seuraava aloitusajankohta ei ole tiedossa.

Koulutuspaikka

Kontinkankaan yksikkö, Kiviharjuntie 6, 90220 Oulu

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Haastattelun pisteytys (0-10) painottuu seuraavasti:

  • aiemmin hankittu osaaminen, enintään 4 pistettä
  • tarve koulutukselle, enintään 3 pistettä
  • motivaatio, enintään 3 pistettä

Hakijat valitaan haastatteluun hakemuksessa annettujen tietojen perusteella. Hakijoihin ollaan yhteydessä viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella, tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnossa kielitaitosuositus on B2.1. Lisätietoa täältä.

Hinta

Tutkinnon osan hinta on 140 € (alv 0 %).

Opiskelun toteutus

Koulutus toteutuu verkko- ja monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta järjestetään noin 2-3 päivänä kuukaudessa. Lisätietoa tutkinnon osasta saat tutkinnon perusteista (ePerusteet-palveluun>)

Oppisopimus

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Opiskelijamäärä

Koulutukseen valitaan 15 opiskelijaa

Lisätietoja

Lisätietoja hakeutumisesta

OSAO Ovi -hakijapalvelu, p. 040 8266 060, ovi@osao.fi

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Hae koulutukseen

Peruutusehto

Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova. Samalla opiskelija sitoutuu mahdollisen opiskelijamaksun maksamiseen. Mikäli opiskelija keskeyttää koulutuksen kolmen viikon jälkeen koulutuksen alkamisesta, mahdollisesti maksettua opiskelijamaksua ei palauteta ja se veloitetaan kokonaan.