Full Stack -valmennusohjelma

Haaveiletko työstä web-ohjelmoinnin parissa? Haluatko kartuttaa osaamistasi web-ohjelmoinnista ja parantaa valmiuksiasi työllistyä? Full Stack -valmennusohjelma antaa sinulle kattavan kuvan webohjelmoijan työkentästä ja valmiudet rakentaa single page- ja multipage-sovelluksia.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Valmennusohjelma on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Ajankohta

Valmennusohjelman seuraava ajankohta ei ole vielä tiedossa.

Koulutuspaikka

OSAO, Kaukovainion yksikkö, tekniikka, Kotkantie 2, 90250 Oulu

Hinta

Full Stack -valmennusohjelma on osallistujille maksuton. Jos olet työtön työnhakija, kysy TE-toimistosta mahdollisuudestasi osallistua valmennusohjelmaan työttömyysetuudella opiskellen.

Koulutuksen laajuus

Valmennusohjelman kesto on 45 päivää, joista 32 lähipäivää ja 13 etäpäivää. Valmennuspäivien kesto on 7 tuntia / valmennuspäivä.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on saada kattava kuva webohjelmoijan työkentästä, rakentaa single page- ja multipage-sovelluksia sekä perehtyä tietokantoihin.

Koulutuksen sisältö

Web-ohjelmoinnin osaamista kehittävässä Full Stack -valmennusohjelmassa perehdytään web-ohjelmointiin, JavaScript-kirjastoihin sekä osallistutaan tiimeittäin yritysten projekteihin.

Aiempaa osaamista web-ohjelmoinnista ei edellytetä, sillä ohjelma räätälöidään osaamistason perusteella. Ohjelmoinnin perusteiden ja HTML-kielen tuntemus on kuitenkin osallistujalle eduksi. Valmennusohjelman ohjelmointikieliä ovat HTML5, CSS, JavaScript ja PHP. Osallistujan osaamistasosta riippuen JavaScript-kirjastoista käsitellään React, Node.js ja Redux sekä tietokannoista MySQL ja mahdollisuuksien mukaan myös NoSQL sekä MongoDB.

Lisätietoja

Janne Niemelä, p. 040 575 9451, janne.niemela@osao.fi

Koulutuksen minimi osallistujamäärä

Valmennuksen minimi osallistujamäärä 15 opiskelijaa.

Hakeminen

Alle tulevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa. Haastattelemme kaikki hakijat hakuajan päätyttyä ja teemme valinnat haastettelun perusteella.