Hitsaajan pätevöintikoulutus

Työvoimakoulutuksena

Auttaisiko hitsaajan pätevöinti työllistymistäsi? Onko sinulla hitsausalan koulutus tai työkokemusta? Tässä koulutuksessa valmennamme sinua suoriutumaan standardien ja direktiivien mukaisista hitsauksen pätevyyskokeista. Koulutus toteutetaan OSAO Edu Oy:n ja TE-palveluiden yhteistyössä.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat koulutukseen ja tavoiteammattiin soveltuvat TE-toimiston asiakkaat, joiden välitöntä työllistymistä pätevöinnin suorittaminen edistää. Koulutukseen valittavilta edellytetään riittävää hitsausalan koulutusta tai työkokemusta.

Ajankohta

Koulutus alkaa 1.2.2021 ja kestää opiskelijan osaamisen mukaisesti enintään 10 päivää. Haku työvoimakoulutukseen 8.1.2021 mennessä.

Koulutuspaikka

OSAO, Kaukovainion yksikkö, tekniikka, Kotkantie 2-3, 90250 Oulu

Hinta

Työvoimakoulutukseen osallistuminen on osallistujille maksutonta.

Koulutuksen laajuus

Koulutus kestää opiskelijan osaamisen mukaisesti enintään 10 päivää.

Koulutuksen tavoite ja sisältö

Hitsaajan pätevöintikoulutuksessa tavoitteena on suorittaa enintään kaksi hitsauspätevyyttä/hitsausluokkaa eri menetelmillä opiskelijan työllistymiseen tähtääviin tarpeisiin sekä alueen yritysten tarpeisiin perustuen voimassa olevan euro-standardin (SFS-EN ISO 9606-1) mukaisesti.

Pätevyyskokeen voi suorittaa eri perusaineryhmille, joko levylle tai putkelle, opiskelijan työllistymisen kannalta soveltuvalla hitsausprosessilla (MIG/MAG-hitsaus, puikkohitsaus, TIG-hitsaus, kaasuhitsaus).

Lisätietoja

Jaakko Tikanoja, p. 044 703 7774, etunimi.sukunimi@osao.fi

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä

Koulutukseen valitaan 5 osallistujaa.

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen. Koulutukseen voidaan perustellusti valita myös TE-toimiston asiakkaita, joilla ei ole työnantajan todistusta.

Skannaa todistus osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa[a]te-toimisto.fi tai tuo TE-toimiston infopisteeseen tai postita osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Kirjaamo, Sepänkatu 20, 90100 OULU. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Hakeminen

Haku työvoimakoulutukseen tapahtuu TE-palvelujen kautta.
Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Siirry TE-palveluiden sivuille ja hae koulutukseen

Peruutusehto

Koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä