Hydrauliikan peruskurssi

Ovatko hydrauliikkajärjestelmät osa työtäsi? Kaipaatko kertausta osaamiseesi? Hydrauliikan peruskurssi antaa sinulle perustiedot hydrauliikkajärjestelmistä

Kurssin kuvaus

Hydrauliikan perusteet -kurssilla opit hydrauliikan perusteet ja saat yleiskuvan hydraulijärjestelmistä. Kurssi on suunnattu sinulle, joka tarvitset työssäsi perustietoa tai kertausta hydrauliikkajärjestelmistä.

Kurssilla oppiminen tapahtuu OSAOn modernissa oppimisympäristössä asiantuntevan opettajan ohjaamana. Kurssilla opitaan lukemaan hydrauliikkakaaviota ja piirrosmerkintöjä sekä tunnistetaan komponenttien rakenteet ja toimintoperiaatteet. Opit työskentelemään hydraulijärjestelmien parissa turvallisesti sekä tunnistamaan vikoja ja huoltamaan hydrauliikkajärjestelmiä.

Ajankohta

Koulutuksen seuraava ajankohta ei ole tiedossa. Tarkkaile koulutuskalenteriamme tai tiedustele seuraavaa ajankohtaa suoraan yksiköstä.

 

Koulutuspaikka

Kaukovainion yksikkö, tekniikka, Kotkantie 2A, 90250 Oulu.

 

Hinta

1120 € (sis. alv 24%) / osallistuja
Hintaan sisältyy lounas sekä aamu- ja iltapäiväkahvit.

 

Koulutuksen laajuus

4 päivää

 

Koulutuksen tavoite

Tavoitteena on oppia hydrauliikan perusteet ja saada yleiskuva hydraulijärjestelmistä sekä oppia lukemaan hydrauliikkakaaviota ja piirrosmerkintöjä sekä tunnistamaan komponenttien rakenteet ja toimintoperiaatteet. Tavoitteena on oppia tunnistamaan vikoja ja huoltamaan hydrauliikkajärjestelmiä ja työskentelemään työturvallisesti.

 

Koulutuksen sisältö

 • 1. päivä:
  Hydrauliikan perusteet
  Piirrosmerkit ja hydrauliikkakaaviot
 • 2. päivä:
  Komponenttien rakenteet ja toimintaperiaatteet
 • 3. päivä:
  Käytännön kytkentäharjoitukset
 • 4. päivä:
  Vikaantuminen ja huolto

 

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka työssään toimivat hydrauliikkajärjestelmien parissa, kuten asentajat ja kunnossapito- ja käyttöhenkilöstö, jotka tarvitsevat perustietojen kertausta tai kenelle hydrauliikkajärjestelmät ja komponentit ovat ennestään tuntemattomia.

 

Lisätiedot

Markus Seppänen, markus.seppanen@osao.fi, p. 050 428 0752

 

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä

Koulutukseen otetaan max. 8 osallistujaa. Minimiosallistujamäärä 4.

 

Hakeminen

Hakupainike ilmestyy sivulle, kun haku koulutukseen aukeaa.

 

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, mahdollinen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan.