Juhla- ja teemakampaus-palvelut 15 osp

Tutkinnon osa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnosta

Laajenna osaamistasi ja opi tekemään asiakkaille juhla- ja teemakampauksia erilaisiin tilaisuuksiin.

Koulutuksen kuvaus

Juhla- ja teemakampauspalvelujen osaamisen kautta voit laajentaa yrityksesi tai työpaikkasi palvelujen tarjontaa.

 

Kohderyhmä

Voit hakea koulutukseen, jos haluat hankkia tai vahvistaa osaamistasi juhla- ja teemakampauspalvelujen tekemiseen erilaisiin tilaisuuksiin.  Etusijalla ovat hakijat, joilla ovat suorittaneet hiusalan perustutkinnon tai hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon tai hankkineet vastaavaa osaamista. Sinulla tulee olla myös riittävä suomen kielen taito.

 

Ajankohta

Hakuaika koulutukseen on päättynyt 27.2.2020.

Koulutus alkaa 6.4.2020 ja päättyy 20.5.2020.  Tutkinnon osa suorittamisen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

 

Koulutuspaikka

Kontinkankaan yksikkö
Kiviharjuntie 6
90220 Oulu

 

Hinta ja kustannukset

Opiskelumaksua ei peritä. Tarvikkeista tulee kustannuksia noin 150 €  (harjat, pinnit, kammat, mahdollinen kirja, hiuspää ym.).

 

Koulutuksen laajuus ja sisältö

Koulutuksen laajuus on 15 osaamispistettä (osp). Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa aikaisempi osaaminen tunnustetaan. Koulutuksen aikana hankitaan vain tutkinnon osan vaatima puuttuva osaaminen ja osoitetaan näytöllä. Tutkinnon osan ammattitaito osoitetaan näytössä käytännön työtehtävissä.

Lisätietoa tutkinnon osasta saat tutkinnonperusteista.

 

Opiskelun toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja lähiopetus järjestetään iltaisin noin 1-2 iltaa viikossa. Oppimisympäristöinä on myös verkko-oppimisympäristö ja alan työpaikat.

 

Opiskelijavalinta

Opiskelijavalintaperusteet ovat:

  • Tarve koulutukselle ja aikaisemmin hankittu osaaminen
  • Haastattelu (jos alan aikaisempi tutkinto) tai soveltuvuuskoe (jos ei alan aikaisempaa tutkintoa)
  • Riittävä kielitaito.

Hakijat valitaan haastatteluun/soveltuvuuskokeeseen hakemusten perusteella hakuajan päättymisen jälkeen. Haastattelu ja soveltuvuuskokeet järjestetään 10.3.2020. Kutsu haastatteluun/soveltuvuuskokeeseen tulee sähköpostitse tai puhelimitse. Valintapäätös tehdään heti haastattelujen/soveltuvuuskokeen jälkeen, vk 11. Valituille ja varasijalla oleville tiedotetaan opiskelijavalinnasta sähköpostilla ja kirjeellä. Valitsematta jääneille ilmoitetaan tieto kirjeellä. Opiskelupaikka tulee vahvistaa 27.3.2020 mennessä. Opiskelijavalinta tehdään haastattelujen tai soveltuvuuskokeiden perusteella.

 

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Kielitaitosuositus Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnossa on B1.1. Lisätietoa täältä >

Kielitaidon arviointi tehdään haastattelujen perusteella, tarvittaessa erillisellä testillä.

 

Oppisopimusopiskelu

Tutkinnon osaan voit hakeutua suorittamaan myös oppisopimuskoulutuksena. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavalle alalle soveltuva työpaikka tai työllistyt oppisopimuksen alkaessa. Oppisopimuskoulutuksesta lisätietoja antaa Mirva Saastamoinen, p. 050 593 7076, sposti mirva.saastamoinen@osao.fi

 

Lisätiedot

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

Annu Kuusijärvi
p. 040 5415 134
annu.kuusijarvi@osao.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

OSAO Ovi -hakijapalvelu
p. 040 8266 060
ovi@osao.fi

 

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Hae koulutukseen

 

Peruutusehto

Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova.