Kansantanssista humppaan

Oletko kiinnostunut kansantansseista tai lavatansseista? Tule tutustumaan ja kokeilemaan kansantanssia, humppaa ja valssia.

Ajankohta

Seuraavaa koulutusajankohtaa ei ole vielä julkaistu.

Koulutuspaikka

Tanssikeskus Citydance, Tyrnäväntie 16 D, 90400 Oulu

Hinta

30€

 

Koulutuksen laajuus

Koulutus kesto on 4 tuntia.

 

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa ’maistiainen’ kansantanssista ja lavatansseista. Osallistujia kannustetaan ja ohjataan jatkamaan tanssia itselle sopivissa ryhmissä.

 

Sisältö

Tutustutaan kansantanssin uuteen nousuun ja kokeillaan tanssin eri toteuttamismahdollisuuksia. Koulutuksessa opetellaan kansantanssin perusteita sekä humpan ja valssin askeleet. Opetellaan paritanssina valssia ja humppaa.

 

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat kaikki tanssista ja sen harrastamisesta kiinnostuneet henkilöt. Kurssilla ei edellytetä aikaisempaa tanssin osaamista.

 

Lisätietoja

Johanna Vesenterä, p.040 620 6744, johanna.vesentera@osao.fi

Hakeutuminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Ilmoittaudu koulutukseen

 

Peruutusehto

Ennen ilmoittautumisajan päättymistä tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksua ei peritä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 0-50% osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen alkaessa, voidaan opiskelijamaksu periä kokonaisuudessaan