Köysitoiminnan ohjaajakoulutus KTO1

Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa turvallisista toimintatavoista sekä riittävä ymmärrys kiipeilyyn liittyvissä asioissa, jotta omatoiminen harrastaminen olisi mahdollista turvallisesti. Koulutus on Virpiniemen liikuntaopiston järjestämää vapaan sivistystyön koulutusta.

Ajankohta

Seuraava koulutus järjestetään syksyllä 2022

Kohderyhmä

Koulutukseen voit tulla, vaikka et olisi koskaan kiipeilyä harrastanut.
Koulutus on tarkoitettu kiipeilijöiden lisäksi seikkailutoiminnassa toimiville tai siitä kiinnostuneille henkilöille. Omia kiipeilyvälineitä ei kurssilla tarvita, jos omistaa kiipeilytossut ja valjaat, niin ne kannattaa ottaa mukaan kurssille.

Pääsyvaatimukset:

  • normaali terveys
  • 16 vuoden ikä
  • alle 18-vuotiaalla oltava holhoojan suostumus kurssille osallistumiseen

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa turvallisista toimintatavoista sekä riittävä ymmärrys kiipeilyyn liittyvissä asioissa, jotta omatoiminen harrastaminen olisi mahdollista turvallisesti. KTO 1 on perusta ohjaajakoulutukseen ja se on vaatimuksena KTO 2-kurssille osallistumiseen.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen käytyään osallistuja tuntee sisäseinä- ja kalliokiipeilyn perusteet: varusteet, solmut, varmistaminen, laskeutuminen, ja yläköysipaikan rakentaminen sekä turvallisuusajattelu.

Koulutuspaikka

OSAO, Kontinkankaan yksikkö. Virpiniemen liikuntaopisto, Virpiniementie 517, 90810 Kiviniemi.

Koulutuksen hinta

155 € (alv. 0%). Rekisteröinti 90€.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen käytyään osallistuja tuntee sisäseinä- ja kalliokiipeilyn perusteet: varusteet, solmut, varmistaminen, laskeutuminen, ja yläköysipaikan rakentaminen sekä turvallisuusajattelu.

Lisätietoja

Sirpa Pehkonen, p. 044 703 7875, sirpa.pehkonen@osao.fi

Johanna Vesenterä, p.040 620 6744, johanna.vesentera@osao.fi

Kouluttaja

Oula-Matti Peltonen

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä

Koulutukseen otetaan enintään 15 osallistujaa hakeutumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu jos osallistujia on 10.

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.Hae koulutukseen

Peruutusehto

Ennen ilmoittautumisajan päättymistä tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksua ei peritä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 0-50% osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen alkaessa, voidaan opiskelijamaksu periä kokonaisuudessaan.