Kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutus

Kuntonyrkkeily on tehokas kuntoilumuoto, jossa harjoitetaan tehokkaasti ja monipuolisesti koko kehoa. Kuntonyrkkeily on erityisen tehokas laji paljon istuvalle. Se tuo helpotusta niska-hartiaseudun ja selän ongelmiin. Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet toimia kuntonyrkkeilyohjaajana. Saat mukaan erilaisia valmiita tuntipohjia. Koulutus on Virpiniemen liikuntaopiston järjestämää vapaan sivistystyön koulutusta.

Ajankohta

21.-22.1.2023 klo 9.00-15.00

 

Koulutuspaikka

Kontinkankaan yksikkö / Virpiniemen liikuntaopisto.
Lähiopetus on osoitteessa Virpiniementie 517 (liikuntasali), 90810 Kiviniemi.

 

Hinta

Koulutuksen hinta on 125 € (alv 0 %).

 

Koulutuksen tavoite

Kuntonyrkkeily sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan monipuolisesti ja parantaa kehonhallintaansa. Kuntonyrkkeily tuo helpotusta niska-hartiaseudun ja selän ongelmiin ja siksi se on erityisen tehokasta paljon istuvalle. Koulutus antaa valmiudet toimia kuntonyrkkeilyohjaajana. Saat mukaan erilaisia valmiita tuntipohjia. Kouluttajana toimii Pauli Klemetti.

 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi kuntonyrkkeilyn perusteet. Lisäksi koulutuksessa kokeillaan erilaisia tapoja toteuttaa kuntonyrkkeilyä osana muuta harjoittelua. Koulutus antaa eväät kuntonyrkkeilytuokioiden ohjaamiseen tai vinkkejä omaan harjoitteluun.

 

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat kaikki aikuisten liikunnanohjaajat, jotka haluavat laajentaa omaa osaamista myös kuntonyrkkeilyn puolelle. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä. Koulutuksen aikana harjoitellaan lyöntejä myös hanskojen kanssa, joten otathan omat nyrkkeilyhanskat mukaan, mikäli sinulla on sellaiset.

 

Lisätietoja

Tuomas Tarkki, p. 040 131 9817, tuomas.tarkki@osao.fi
Johanna Vesenterä, p.040 620 6744, johanna.vesentera@osao.fi

 

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä

Koulutus aloitetaan, mikäli osallistujia on vähintään 10  ja se on myös enimmäismäärä rajoituksista johtuen hakeutumisjärjestyksessä.

 

Hakeminen

Hakuaika päättyy 15.1.2023.

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen.

 

Hae koulutukseen

 

Peruutusehto

Ennen ilmoittautumisajan päättymistä tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksua ei peritä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 0-50% osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen alkaessa, voidaan opiskelijamaksu periä kokonaisuudessaan.