Kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutus

Kuntonyrkkeily on tehokas kuntoilumuoto, jossa harjoitetaan tehokkaasti ja monipuolisesti koko kehoa. Kuntonyrkkeily on erityisen tehokas laji paljon istuvalle. Se tuo helpotusta niska-hartiaseudun ja selän ongelmiin. Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet toimia kuntonyrkkeilyohjaajana. Saat mukaan kattavat materiaalit ja erilaisia valmiita tuntipohjia. Koulutus on Virpiniemen liikuntaopiston järjestämää vapaan sivistystyön koulutusta.

Ajankohta

Syksyllä 2021

Koulutuspaikka

Kontinkankaan yksikkö / Virpiniemen liikuntaopisto.
Lähiopetus on osoitteessa Virpiniementie 517 (liikuntasali), 90810 Kiviniemi.

Koulutuksen tavoite

Kuntonyrkkeily sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan monipuolisesti ja parantaa kehonhallintaansa. Kuntonyrkkeily tuo helpotusta niska-hartiaseudun ja selän ongelmiin ja siksi se on erityisen tehokasta paljon istuvalle. Koulutus antaa valmiudet toimia kuntonyrkkeilyohjaajana. Saat mukaan kattavat materiaalit ja erilaisia valmiita tuntipohjia. Kouluttajana toimii kuntonyrkkeilykouluttaja Pauli Klemetti.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi kuntonyrkkeilyn perusteet. Lisäksi koulutuksessa kokeillaan erilaisia tapoja toteuttaa kuntonyrkkeilyä osana muuta harjoittelua. Koulutus antaa eväät kuntonyrkkeilytuokioiden ohjaamiseen tai vinkkejä omaan harjoitteluun.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat kaikki aikuisten liikunnanohjaajat, jotka haluavat laajentaa omaa osaamista myös kuntonyrkkeilyn puolelle. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä. Koulutuksen aikana harjoitellaan lyöntejä myös hanskojen kanssa, joten otathan omat nyrkkeilyhanskat mukaan, mikäli sinulla on sellaiset.

Lisätietoja

Tuija Nyman, p. 040 194 5316, tuija.nyman@osao.fi
Johanna Vesenterä, p.040 620 6744, johanna.vesentera@osao.fi

Peruutusehto

Ennen ilmoittautumisajan päättymistä tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksua ei peritä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 0-50% osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen alkaessa, voidaan opiskelijamaksu periä kokonaisuudessaan.