Kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutus

Kuntonyrkkeily on erityisen tehokas laji paljon istuvalle. Se tuo helpotusta niska-hartiaseudun ja selän ongelmiin. Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet toimia kuntonyrkkeilyohjaajana. Saat mukaan kattavat materiaalit ja erilaisia valmiita tuntipohjia.

Ajankohta

Seuraavan koulutuksen ajankohtaa ei ole vielä julkaistu.

Koulutuspaikka

Kontinkankaan yksikkö / Virpiniemen liikuntaopisto
Lähiopetus osoitteessa Virpiniementie 517 (liikuntasali), 90810 Kiviniemi.

Hinta

Koulutuksen hinta on 170 € (alv 0 %).

Koulutuksen tavoite

Kuntonyrkkeily sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan monipuolisesti ja parantaa kehonhallintaansa. Kuntonyrkkeily tuo helpotusta niska-hartiaseudun ja selän ongelmiin ja siksi se on erityisen tehokasta paljon istuvalle. Koulutus antaa valmiudet toimia kuntonyrkkeilyohjaajana. Saat mukaan kattavat materiaalit ja erilaisia valmiita tuntipohjia. Kouluttajana toimii kuntonyrkkeilykouluttaja Pauli Klemetti. Koulutus on Virpiniemen liikuntaopiston järjestämää vapaan sivistystyön koulutusta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi kuntonyrkkeilyn perusteet. Lisäksi koulutuksessa kokeillaan erilaisia tapoja toteuttaa kuntonyrkkeilyä osana muuta harjoittelua. Koulutus antaa eväät kuntonyrkkeilytuokioiden ohjaamiseen tai vinkkejä omaan harjoitteluun.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat kaikki aikuisten liikunnanohjaajat, jotka haluavat laajentaa omaa osaamista myös kuntonyrkkeilyn puolelle. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä. Koulutuksen aikana harjoitellaan lyöntejä myös hanskojen kanssa, joten otathan omat nyrkkeilyhanskat mukaan, mikäli sinulla on sellaiset. Kuntonyrkkeily on tehokas kuntoilumuoto, jossa harjoitetaan tehokkaasti ja monipuolisesti koko kehoa.

Lisätietoja

Sirpa Pehkonen, p. 044 703 7875, sirpa.pehkonen@osao.fi

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä

Koulutus aloitetaan, mikäli osallistujia on vähintään 10. Koulutukseen otetaan enintään 22 osallistujaa hakeutumisjärjestyksessä.

 

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Ilmoittaudu koulutukseen

Peruutusehto

Ennen ilmoittautumisajan päättymistä tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksua ei peritä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 0-50% osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen alkaessa, voidaan opiskelijamaksu periä kokonaisuudessaan