Maatilan avustavat työtehtävät

Työvoimakoulutuksena

Maatilan avustavat työtehtävät -koulutus on teille, joilla on joko aikaisempaa kokemusta maatilalla työskentelystä tai kiinnostusta alan työtehtäviin. Maatilan avustavat työtehtävä valmistaa sinut toimimaan joko kasvinviljely- tai tuotantoeläintiloilla avustavissa työtehtävissä. Koulutus toteutetaan etäopetuksena ja työssäoppimalla maatiloilla.

Koulutuksen kuvaus

Ajankohta

Koulutus järjestetään ajalla 1.-12.6.2020

Koulutuspaikka

Koulutuksen kolme teoriapäivää toteutetaan etäopetuksena Muhoksen yksikön opettajien johdolla ja  seitsemän päivää työssäoppimalla kasvintuotanto- tai tuotantoeläintilalla. Toivottavaa on, että opiskelijalla on työssäoppimispaikka hankittuna jo valmiiksi ennen koulutuksen alkamista. Oppilaitos avustaa kuitenkin tarvittaessa työssäoppimispaikkojen hankinnassa. Tilat voivat sijaita Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella. Opiskelijan tulee pystyä itse järjestämään matkat kodin ja työssäoppimispaikan välillä.

Hinta ja kustannukset

Koulutus on TE-palveluiden asiakkaille maksutonta. Koulutukseen valituille kustannetaan suojavaatetus ja -kengät. Opiskelijan on mahdollista saada oppilaitokselta lainaan kannettava tietokone opintojen ajaksi, jos hänellä ei ole muuten mahdollisuutta osallistua etäopetukseen.

Koulutuksen laajuus

Koulutus kestää 10 päivää.

Koulutuksen tavoite

Maatilan avustavat työtehtävät valmistaa opiskelijan toimimaan joko kasvinviljely- tai tuotantoeläintiloilla avustavissa työtehtävissä.

Kohderyhmä

Maatilan avustavat työtehtävät -koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on joko aikaisempaa kokemusta maatilalla työskentelystä tai kiinnostusta alan työtehtäviin. Koulutus järjestetään työvoimakoulutuksena, jolloin hakijan tulee olla TE-palveluiden työnhakija-asiakas.

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anna-Maija Lawson
p. 050 317 4674,  anna-maija.lawson@osao.fi

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä

Koulutukseen valitaan 12 opiskelijaa

Hakeminen

Hae koulutukseen TE-palveluiden verkkopalvelussa tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen. Tarvittaessa voit käynnistää työnhaun TE-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelussa.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Siirry TE-palveluiden sivuille ja hae koulutukseen

Peruutusehto

Koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen.

Vihreä-puna-sininen kaareva logo, jonka vieressä teksti Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Koulutuksen rahoittajana on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.