Matkailu tuotteena

Työvoimakoulutuksena

Matkailuala tarjoaa monipuolisia ja erilaisia töitä moniosaajille. Jos sinulla on jo osaamista asiakaspalvelusta, myynti- ja markkinointitehtävistä, ravintola-alalta tai matkailualalta ja haluaisit laajentaa ja täydentää osaamistasi ja sinua kiinnostaa tuotteistaminen, palvelumuotoilu ja palveluiden kehittäminen, hae mukaan koulutukseen.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat matkailualasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, joilla on jo koulutus/työkokemusta matkailualalta tai joltain muulta asiakaspalvelualalta.

Ajankohta

Koulutuksen ajankohta on siirtynyt. Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena ajalla 30.11.2020- 5.3.2021. Hakuaika koulutukseen päättyy 2.11.2020. Kaikki aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Koulutuspaikka

Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2, 90250 Oulu

Opiskelupaikkojen määrä

Koulutukseen valitaan 10 opiskelijaa.

Hinta ja kustannukset

Koulutus on maksutonta.

Koulutuksen laajuus

Koulutuksen laajuus on 59 päivää. Koulutus sisältää 15 lähipäivät oppilaitoksessa ja 44 päivää työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja kehittämistehtävän laatimista. Tarvittaessa lähipäivät voidaan toteuttaa etänä.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteen on antaa valmiuksia ja uutta osaamista matkailualasta kiinnostuneille TE-toimiston asiakkaille, joilla on jo koulutus/työkokemusta matkailualalta tai joltain muulta asiakaspalvelualalta.

Koulutuksen sisältö

  • Aloituspäivä, orientointi, työssäoppimispaikan hakemiseen ohjaaminen
  • Kehittämistehtävään ohjeistus
  • Alueen matkailu
  • Asiakasviihtyvyys
  • Matkailu tuotteena
  • Palvelumuotoilu, asiakasprofilointi, tulevaisuuden matkailun megatrendit
  • Matkailualan turvallisuuspassi
  • Työssäoppiminen ja sen aikana tehtävä kehitystehtävä työpaikalle
  • Päätöspäivä ja kehittämistehtävän esittely muulle ryhmälle

Koulutuksen aikana tehdään tutustumiskäyntejä alan yrityksiin. Koulutukseen kuuluu opintomatka Lapin yliopiston SINCO Lab:iin sekä tutustuminen Rovaniemen alueen matkailualan palveluiden tarjoajiin.

Lisätietoja

Jaana Hilli, jaana.hilli@osao.fi, p. 050 5169166.

Infotilaisuus 26.10.2020, klo 15-16 OSAO, Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 1, 90250 Oulu

Hakeminen

Hae koulutukseen TE-palveluiden verkkopalvelussa tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen. Tarvittaessa voit käynnistää työnhaun TE-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelussa.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Siirry TE-palveluiden sivuille ja hae koulutukseen

Peruutusehto

Koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.