MuksuMuuvit

MuksuMuuvit -koulutuksen tavoitteena on tutustua tanssin keinoihin tukea lapsen motorista kehitystä. MuksuMuuvit on konsepti, joka yhdistää kehonhahmotusta, musiikki- ja mielikuvaliikuntaa, tavoitteellista leikkiä sekä luovia välineenkäsittelytaitoja. Koulutus on Virpiniemen liikuntaopiston (Kontinkankaan yksikkö) järjestämää vapaan sivistystyön koulutusta.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille alle kouluikäisten kanssa toimiville, painotuksena 3–6-vuotiaat.

Ajankohta ja kesto

Koulutuksen ajankohta ei ole tiedossa. Jätä yhteystietosi tuomas.tarkki@osao.fi niin olemme sinuun yhteydessä, kun ilmoittautuminen seuraavaan koulutukseen aukeaa.

Koulutuspaikka

Kontinkankaan yksikkö, Kiviharjuntie 6, Louhi 1.krs (liikuntasali), 90220 Oulu

Hinta

56 € (alv 0 %)

Koulutuksen tavoite

MuksuMuuvit on konsepti, joka yhdistää kehonhahmotusta, musiikki- ja mielikuvaliikuntaa, tavoitteellista leikkiä sekä luovia välineenkäsittelytaitoja. Lisäksi valmiita tanssisarjoja voi viedä sellaisenaan vaikkapa erilaisten juhlien esityksiksi. Koulutuksesta saat valmiin materiaalin, joka huomioi myös vuosikellosuunnittelun varhaiskasvatuksen arkeen. Osallistujalta ei edellytetä tanssitaitoja.

Kouluttaja Sanna Virtanen on idearikas, yli 20 vuotta eri ikäisten kouluttajana ja ohjaajana toiminut yrittäjä. Hänen oma taustansa on vahvasti voimistelun ja tanssin maailmassa, lempikohderyhmänä lapset ja perheliikunta. Koulutukseltaan Sanna on kasvatustieteen maisteri ja opettaja. Koulutukset hän rakentaa tarkoin tukemaan lapsen motorista, emotionaalista ja sosiaalista kehitystä sekä oppimista. MuksuMuuvit on Sannan kehittämä hauska ja mukaansatempaava konsepti, joka on saanut hyvää palautetta eri puolilta Suomea.

Koulutuksen sisältö

  • kehonhahmotusharjoitteet
  • musiikki- ja mielikuvaliikunta
  • tanssisarjat
  • välineideat ja leikit
  • vuosikellosuunnittelu

Lisätietoja

Tuomas Tarkki, p. 040 131 9817, tuomas.tarkki@osao.fi

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä on 20 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hakeminen

Painamalla ”Ilmoittaudu koulutukseen”-painiketta siirryt suoraan hakujärjestelmään täyttämään ilmoittautumislomakkeen.

Ilmoittaudu koulutukseen

Peruutusehto

Ennen ilmoittautumisajan päättymistä tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksua ei peritä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen alkaessa, peritään opiskelijamaksu kokonaisuudessaan.