Ohjelmiston tuotantoversion toteuttaminen – Front end-ohjelmointi 30 osp

Tutkinnon osa tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnosta

Haluatko työskennellä ohjelmistokehityksen parissa? Tämän tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon tutkinnon osan avulla opit web-sivustojen suunnittelun ja toteutuksen perusteet. Tämä koulutus sopii hyvin alanvaihtajille ja osaamistaan laajentaville työnhakijoille. Koulutus on mahdollista opiskella myös työttömyysetuudella.

Kurssin kuvaus

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on tieto- ja viestintätekniikka-alan hyvä perusosaaminen, haluat oppia uutta ja päästä töihin ohjelmistokehitykseen. Koulutuksen aikana opit web-sivustojen suunnittelun ja toteutuksen perusteet ja tutustut alalla yleisesti käytössä oleviin ohjelmistokirjastoihin.

Koulutus keskittyy frond end -ohjelmointiin. Keskeisiä tekniikoita ovat HTML5, CSS3 ja JavaScript ja sen kirjastojen hyödyntäminen. Saat hyvät valmiudet kehittää osaamistasi edelleen ja saada töitä ohjelmistokehittäjänä. Ohjelmiston tuotantoversion toteuttaminen -tutkinnon osa on osa Tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoa.

Ajankohta

27.1. – 15.6.2020

Koulutuspaikka

Kaukovainion yksikkö, palvelut,
Kotkantie 2C, 90250 Oulu
ja Opetusravintola Hilikku.

Hinta ja opiskeluun liittyvät kustannukset

Koulutus on maksutonta, mahdolliset oppimateriaalikulut maksaa opiskelija itse.

Koulutuksen tavoite

Ohjelmiston tuotantoversion toteuttaminen -tutkinnon osan suorittanut opiskelija osaa:

  • suunnitella ohjelmiston toteuttamisen
  • toteuttaa ohjelmiston
  • testata ja dokumentoida ohjelmiston

Lisää tutkinnon osasta ePerusteissa.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena. Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti lähiopetuksena sisältäen verkko-opetusta virtuaaliluokassa. Koulutukseen sisältyy työpaikalla järjestettävää koulutusta, jonka aikana suoritetaan näyttö. Koulutuksen alkaessa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Opintojen kesto voi vaihdella HOKSin mukaisesti.

Kohderyhmä

Henkilöt, joilla on työkokemuksen, harrastuneisuuden tai koulutuksen kautta hankittu tieto- ja viestintätekniikan alan hyvä perusosaaminen ja jotka haluavat laajentaa tai päivittää osaamistaan web-ohjelmoinnin osalta. Koulutuksen kesto on alle 6 kuukautta, joten se sopii työttömille työnhakijoille lyhytkestoiseksi koulutukseksi.

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö
Tiina Karvonen
p. 050 462 4720
tiina.karvonen@osao.fi

OSAO Ovi -hakijapalvelu
p. 040 8266 060
ovi@osao.fi

 

Hakeminen


27.1. alkavan koulutuksen hakuaika on päättynyt 24.11.2019. Hakijoihin otetaan yhteyttä hakuajan päättymisen jälkeen. Opiskelijavalintaperusteena on tarve koulutukselle ja aikaisemmin hankittu osaaminen. Hakijat haastatellaan ja haastattelun yhteydessä arvioidaan tarvittaessa kielitaito.  Opiskelijavalintapäätös tehdään 16.12.2019 mennessä ja päätöksestä tiedotetaan hakijoita sähköpostitse.

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.