Ruoanvalmistus suurtaloudessa 60 osp

Tutkinnon osa ruokapalvelujen ammattitutkinnosta

Nyt sinulla on mahdollisuus saada hyvät valmiudet ja työllistyä vastuullisiin ammattikeittiöiden työtehtäviin! Syvennä ammatillista osaamistasi Ruoanvalmistus suurtaloudessa koulutuksella, joka on tutkinnon osa ruokapalvelujen ammattitutkinnosta. Työvoimakoulutuksena suoritettavasta koulutuksesta on mahdollisuus jatkaa suorittamaan koko Ruokapalvelujen ammattitutkinto.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Ammattitutkinnon tutkinnon osa soveltuu ravintola- ja catering alalla toimivalle TE-toimiston asiakkaille, jolla on alan perustutkinto tai työkokemusta alalta. Koulutuksessa hankittu osaaminen antaa sinulle valmiuksia työllistyä vastuullisiin ammattikeittiöiden työtehtäviin.

Ajankohta

Työvoimakoulutus alkaa 1.9.2020. Hae koulutukseen TE-palveluiden kautta 17.8.2020 mennessä.

Koulutuspaikka

Kempeleen-Limingan yksikkö, Niittyrannantie 5, 90440 KEMPELE

Oppimisympäristöinä on oppilaitos, työpaikat ja verkko-oppimisympäristöt. Koulutuksessa on lähipäiviä, ja etäyhteysmahdollisuus. Opiskelija voi halutessaan tehdä verkko-opinnot myös oppilaitoksen tiloissa.

Hinta

Opetus on maksutonta. Opintojen aikana suoritetaan hygieniapassi, jonka hinta on 6,00 €. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia keittiötyöhön soveltuvat työjalkineet.

Koulutuksen laajuus

Koulutuksen laajuus on 60 osaamispistettä (osp). Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi ja todetaan millaista osaamista tutkinnon osan muodostumiseen tarvitset. Tämä määrittää tarkan opiskeluaikasi.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen kesto on noin kuusi kuukautta. Koulutus toteutetaan ajalla 1.9.2020-26.2.2021

Koulutuksen tavoitteena on työllistyä sekä täydentää ja syventää ammatillista osaamista.

Koulutuksen sisältö

Ruokapalvelujen ammattitutkinto,Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala, Ruoanvalmistus suurtaloudessa, 60 osp

  • suunnitella työtehtävänsä suurtaloudessa
  • toimia kokkina ja työryhmän jäsenenä suurtalouden ruoanvalmistustehtävissä
  • toimia työyhteisössä sekä kehittää osaamistaan ja yhteistyötä.

Osaaminen osoitetaan työtehtäviä tehden työpaikalla ja arvioidaan. Työskennellään suunnitelmallisesti ja vastuullisesti ravintola-alan työpaikoilla erilaisissa ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä.

Lisätietoja

Anne Vimpari, p. 050 5727 503, anne.vimpari@osao.fi
Tarja Jaatinen, p. 050 5990 397, tarja.jaatinen@osao.fi

Hakeminen

Haku työvoimakoulutukseen tapahtuu TE-palvelujen kautta.
Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Katso lisätietoja ja hae koulutukseen TE-palveluiden sivuilta

Peruutusehto

Koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.