Tanssiproduktio

Harrastatko tanssia? Haluatko kehittää osaamistasi produktion valmistamisessa ja esiintymisessä? Tanssi itsellesi todistus. Osallistu kevään tanssiproduktioon.

Kurssin kuvaus

Ajankohta

7.1. – 1.4.2020,  pääsääntöisesti maanantaisin ja tiistaisin klo 12.00 – 16.00.

Koulutuspaikka

Tanssikeskus Citydance osoitteessa Tyrnäväntie 16 D, 90400 Oulu. Näytökset Kulttuuritalo Valveella (Hallituskatu 7, 90100 Oulu).

 

Hinta

Koulutuksen hinta on 100 €  (alv 0 %).

Koulutuksen sisältö

Produktion ideointi ja tuottaminen omista lähtökohdista tanssinopettajan ohjauksessa. Sooloista ja duetoista tehdään kokonaisuus näytökseksi.

 

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat tanssia harrastaneet henkilöt, jotka haluavat kehittää osaamistaan produktion valmistamisessa ja esiintymisessä.

 

Lisätietoja

Johanna Vesenterä, p.040 620 6744, johanna.vesentera@osao.fi

 

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa eli 3.1.2020 saakka.

Koulutukseen otetaan 10 osallistujaa hakeutumisjärjestyksessä.

Hae koulutukseen

 

Peruutusehto

Ennen ilmoittautumisajan päättymistä tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksua ei peritä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 0 – 50% osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen alkaessa, voidaan opiskelijamaksu periä kokonaisuudessaan.