Täydennä osaamistasi ateriapalveluissa

Työskenteletkö julkisen sektorin ateriapalveluissa? Täydennä osaamistasi oppisopimuskoulutuksella. Tarjoamme täydennyskoulutusta kuntien ravitsemistyöntekijöille. Koulutuksen tavoitteena on edistää verkostoitumista ja jatkuvaa oppimista sekä tukea ammatillista kasvua.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kuntien ravitsemistyöntekijöille. Oppisopimuskoulutukseen osallistuminen edellyttää alan soveltuvaa työpaikkaa koulutuksen ajalle.

Hakuaika

Hakuaika koulutukseen on 15.12.2021 – 3.1.2022. Hakijat haastatellaan puhelimitse viikolla 2/2022.

Ajankohta

Koulutuksen ajankohta on 17.1.2022 – 26.4.2022.

Koulutuspaikka

OSAO Kempeleen-Limingan yksikkö, Niittyrannantie 5, Kempele

Hinta

Koulutus on maksuton.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on verkostoitua ja jakaa tietoa muiden alalla toimivien kanssa sekä päivittää ammatillista osaamista ja tutustua alan ajankohtaisiin teemoihin. Koulutuksessa tutustutaan sosiaalisen median hyödyntämiseen omassa työssä.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

  • Erityis- ja kasvisruokavaliot
  • Esteettisyys ja esille laittaminen
  • Maustaminen
  • Hävikin vähentäminen

Lisätietoja

Lisätietoa koulutuksen sisällöistä

Anne Vimpari, anne.vimpari@osao.fi, p. 050 572 7503

Lisätietoa oppisopimuskoulutuksesta

Anu Ahola, anu.ahola@osao.fi, p. 050 433 2871

Lisätietoa hakeutumisesta

OSAO Ovi –hakijapalvelu, p 040 8266 060, ovi@osao.fi

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen. Linkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Hae koulutukseen

Peruutusehto

Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova.