Visuaalinen myyntityö 15 osp

Tutkinnon osa taideteollisuusalan perustutkinnosta

Oletko kiinnostunut visuaalisten esillepanojen suunnittelusta ja toteutuksesta, kampanjasuunnittelusta ja graafisen oheismateriaalin tuottamisesta? Tule kehittämään tuotteesi tai palvelusi visuaalista ilmettä. Visuaalinen myyntityö on tutkinnon osa taideteollisuusalan perustutkinnosta.

Visuaalinen myyntityö  -koulutuksen aikana kehität tuotteesi tai palvelusi visuaalista ilmettä ja laadit suunnitelmillesi visuaalisen myyntityön brändikirjan. Koulutuksessa opit tuotteistamaan liikeideaasi, toteuttamaan tavoitteellisia esillepanoja ja tuottamaan markkinointimateriaalia.

Visuaalisen myyntityön toteuttamista opit käytännössä opintojen aikana alan yrityksessä toimimalla tai työskentelemällä omassa yrityksessäsi.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu tuotteita valmistaville tai palveluita tarjoaville toimijoille, kuten pienteollisuuden tuotteiden valmistajat, kauneus-, hyvinvointi- tai terveyspalveluiden tarjoajat tai järjestötoiminnassa mukana olevat.

Hakuaika

Koulutuksen hakuaika päättyy 14.9.2020.

Opintojen alkaminen ja kesto

Opinnot alkavat 5.10.2020 ja päättyvät 18.12.2020.

Opiskelun toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan kokonaan verkkokoulutuksena. Koulutuksen järjestää Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2 C, 90250 Oulu.

Opiskelijavalinta

Opiskelijavalintaperusteet ovat:

  • Tarve koulutukselle ja aikaisemmin hankittu osaaminen
  • Haastattelu

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päättymisen jälkeen. Hakijat kutsutaan haastatteluun, jotka järjestetään viikolla 36. Kielitaidon arviointi järjestetään tarvittaessa erikseen.Valintapäätös tehdään viikolla 37. Valinnasta tiedotetaan sähköpostilla.

Tutkinnon osan  sisältö ja laajuus

Tutustu tutkinnon perusteisiin täällä (ePerusteet). Tutkinnon osan laajuus on 15 osp.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä antaa:

Outi Manninen, p 040 6526 935, outi.manninen@osao.fi

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä

16

Hae koulutukseen

Alla olevasta painikkeesta siirryt OSAOn hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Hae koulutukseen

 

Peruutusehto

Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova.