Visuaalinen myyntityö 15 osp

Tutkinnon osa taideteollisuusalan perustutkinnosta

Oletko kiinnostunut visuaalisten esillepanojen suunnittelusta ja toteutuksesta, kampanjasuunnittelusta ja graafisen oheismateriaalin tuottamisesta? Tule kehittämään tuotteesi tai palvelusi visuaalista ilmettä. Visuaalinen myyntityö on tutkinnon osa taideteollisuusalan perustutkinnosta.

Visuaalinen myyntityö -koulutuksen aikana kehität tuotteesi tai palvelusi visuaalista ilmettä ja laadit suunnitelmillesi visuaalisen myyntityön brändikirjan. Koulutuksessa opit tuotteistamaan liikeideaasi, toteuttamaan tavoitteellisia esillepanoja ja tuottamaan markkinointimateriaalia.

Visuaalisen myyntityön toteuttamista opit käytännössä opintojen aikana alan yrityksessä toimimalla tai työskentelemällä omassa yrityksessäsi. Koulutuksen aikana suoritetaan yksi tutkinnon osa taideteollisuusalan perustutkinnosta, Visuaalinen myyntityö.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu tuotteita valmistaville tai palveluita tarjoaville toimijoille, kuten pienteollisuuden tuotteiden valmistajat, kauneus-, hyvinvointi- tai terveyspalveluiden tarjoajat tai järjestötoiminnassa mukana olevat.

Hakuaika

Koulutukseen voi hakeutua ajalla 21.12.2020 – 7.2.2021.

Opintojen alkaminen ja kesto

Opinnot alkavat 8.2.2021 ja päättyvät 1.6.2021.

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä

16

Opiskelun toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan kokonaan verkkokoulutuksena. Koulutuksen järjestää Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2 C, 90250 Oulu. Opinnot ovat päätoimista monimuoto-opiskelua, jotka sisältävät lähiopetuksen lisäksi etätehtäviä ja itsenäistä opiskelua sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Opetusta järjestetään aikavälillä 8.2.-30.3.2021 ja työpaikalla tapahtuva oppiminen on jatkuvaa ja se jatkuu 1.6.2021 saakka.

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Haastattelun pisteytys (0-10) painottuu seuraavasti:

  • aiemmin hankittu osaaminen, enintään 2 pistettä
  • tarve koulutukselle, enintään 3 pistettä
  • motivaatio, enintään 5 pistettä

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päättymisen jälkeen. Hakijat kutsutaan haastatteluun, jotka järjestetään viikolla 5/2021. Valintapäätös tehdään viikolla 5/2021. Valinnasta tiedotetaan sähköpostilla.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Taideteollisuusalan perustutkinnossa suositus kielitaitotasosta on B1.1. Lisätietoa täältä >

Tutkinnon osan  sisältö ja laajuus

Tutustu tutkinnon perusteisiin täällä (ePerusteet). Tutkinnon osan laajuus on 15 osp.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

Outi Manninen, p 040 6526 935, outi.manninen@osao.fi

Hae koulutukseen

Alla olevasta painikkeesta siirryt OSAOn hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Hae koulutukseen

Peruutusehto

Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova.