Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Koulutuksen avulla saat työkaluja ja taitoja verkostotoiminnan ja yritysneuvontapalvelujen kehittämiseen ja pystyt hoitamaan yritysneuvontaa laadukkaasti asiakkaan tarpeet huoimioiden.

Ammatti ja opinnot

Koulutus on suunnattu yritysneuvojille tai yritysneuvonnan tehtäviin siirtyville. Osallistujat voivat toimia yritysneuvontaorganisaatioiden ohella myös monilla muilla toimialoilla. Koulutus soveltuu hyvin myös henkilöille, jotka harjoittavat yritysneuvontaa muun työn ohessa.

Oppisopimus sopii sinulle, joka haluat opiskella ammatin työn yhteydessä, päivittää osaamistasi tai vaihtaa alaa. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa tai yrittäjänä toimimista koulutuksen aikana. Oppisopimuksen voi aloittaa milloin vain.

Hakuaika

Voit hakea koulutukseen ajalla 2.2. – 1.5.2020.

 

Opintojen alkaminen ja kesto

Opinnot alkavat 5.5.2020 ja päättyvät 31.10.2021.

 

Opiskelun toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena yhteistyössä Rastor-Instituutin kanssa. Koulutuspäivät: 9 + 3 verkkokurssia.

 

Tietopuolisen opetuksen koulutuspaikka

Rastori-Instituutti, Sepänkatu 20, 90100 OULU

 

Opiskelijavalinta

 

Hakijaan ollaan yhteydessä heti hakemuksen saavuttua. Opiskelijavalintapäätöksiä tehdään jatkuvasti.

 

Tutkinnon sisältö ja laajuus

Tutustu tutkinnon perusteisiin ePerusteet -palvelussa: Tutkinnon perusteet 

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä antaa Paula Tuohimaa, paula.tuohimaa@osao.fi, puh. 050 317 4818

Hinta ja kustannukset

Opiskelijamaksu on 450€.

 

Lisätietoja hakeutumisesta:

OSAO Ovi -hakijapalvelu
p 040 8266 060
ovi@osao.fi

 

Hae koulutukseen

Koulutukseen haetaan alla olevan linkin kautta syöttämällä omia ja yrityksen tietoja oppisopimuksen valmistelua varten. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Hae koulutukseen

 

Ammattitutkintostipendi

Koko tutkinnon suorittanut voi hakea Työllisyysrahastolta 400 euron suuruista stipendiä. Edellytyksenä hakijalle on, että hän on ennen tutkinnon suorittamista ollut työ- tai virkasuhteessa suomalaiseen työnantajaan vähintään viisi vuotta. Rahaa on haettava viimeistään vuoden kuluessa tutkinnon suorittamisesta. Lisätietoja Työllisyysrahaston sivulta >