Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Koulutuksen avulla saat työkaluja ja taitoja verkostotoiminnan ja yritysneuvontapalvelujen kehittämiseen ja pystyt hoitamaan yritysneuvontaa laadukkaasti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Ammatti ja opinnot

Koulutus on suunnattu yritysneuvojille tai yritysneuvonnan tehtäviin siirtyville. Osallistujat voivat toimia yritysneuvontaorganisaatioiden ohella myös monilla muilla toimialoilla. Koulutus soveltuu hyvin myös henkilöille, jotka harjoittavat yritysneuvontaa muun työn ohessa.

Oppisopimus sopii sinulle, joka haluat opiskella ammatin työn yhteydessä, päivittää osaamistasi tai vaihtaa alaa. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa tai yrittäjänä toimimista koulutuksen aikana. Oppisopimuksen voi aloittaa milloin vain.

Toteutamme seuraavan Yritysneuvojakoulutuksen Suomen Yrittäjäopiston kanssa. YritysneuvojakoulutusWEB sisältää aikataulutettuja webinaaripäiviä noin kerran kuukaudessa. Opiskelet siis verkossa ja osallistut vuorovaikutteisiin webinaareihin. Koulutuksen kokonaiskesto on noin vuosi.

Opiskelun toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla ja sitä täydennetään Suomen Yrittäjäopiston järjestämillä tietopuolisilla koulutuspäivillä. Oppisopimus sopii sinulle, joka haluat opiskella ammatin työn yhteydessä ja päivittää osaamistasi. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa tai yrittäjänä toimimista koulutuksen aikana.

Hakuaika

Koulutukseen voi hakeutua ajalla 8.4. – 26.8.2021.

Opintojen alkaminen ja kesto

Opinnot alkavat 7.9.2021 ja päättyvät 6.10.2022.

Opiskelijavalinta

Hakijaan ollaan yhteydessä heti hakemuksen saavuttua. Opiskelijavalintapäätöksiä tehdään jatkuvasti.

Tutkinnon sisältö ja laajuus 180 osp

PAKOLLISET TUTKINNON OSAT | 120 OSP

  • Yritysneuvonnan toteuttaminen ja kehittäminen, 60 osp, P
  • Yritysneuvonnan toimintaympäristön hyödyntäminen, 60 osp, P

VALINNAISET TUTKINNON OSAT | 60 OSP

  • Verkostotoiminnan kehittäminen, 60 osp
  • Yritysneuvontapalvelujen kehittäminen, 60 osp
  • Yritysneuvontaorganisaation kehittäminen, 60 osp

Tutustu tutkinnon perusteisiin ePerusteet -palvelussa: Tutkinnon perusteet 

Lisätietoja oppisopimuksesta ja hakemisesta antaa koulutussuunnittelija Anne Pudas, p. 050 595 1976, anne.pudas@osao.fi ja koulutuksen sisällöstä Maija Peuhkurinen, yritystoiminnan kouluttaja maija.peuhkurinen@syo.fi, p. 050 421 6633.

Lisätietoja hakeutumisesta:

OSAO Ovi -hakijapalvelu, p. 040 8266 060, ovi@osao.fi

Hinta ja kustannukset

Opiskelijamaksu on 450€.

 

Hae koulutukseen

Hae koulutukseen

 

Ammattitutkintostipendi

Koko tutkinnon suorittanut voi hakea ammattitutkintostipendiä Työllisyysrahastolta. Lisätietoa Työllisyysrahaston sivuilta