Amiskoutsi

Ohjausta opiskelijoille hyvinvoinnin ja liikkumisen tueksi

Tarvitsetko tukea hyvinvointiisi? Kaipaatko kaveria kuntosalille? Tarvitsetko tietoa opiskelualueesi lajoharrastusmahdollisuuksista? Ota yhteyttä amiskoutsiin!

Amiskoutsin palvelut ovat kaikille OSAOn opiskelijoille tarkoitettua matalan kynnyksen tukea hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvissä asioissa. Amiskoutsit järjestävät ilmaista liikuntaneuvontaa, lajikokeilua ja tukea fyysiseen hyvinvointiin yksilöllisesti tai pienryhmämuotona. Amiskoutseilta saat mm. hyvinvointineuvontaa, ergonomiaohjausta ja kuntosaliopastusta.

Amiskoutsin hyvinvointineuvonta tapahtuu aina opiskelijan ehdoilla. Tapaamiskertoja amiskoutsin kanssa on tarpeen mukaan 1-8. Aiheina tapaamisissa voivat olla mm. palautuminen, ravinto tai liikunta.

Maksutonta amiskoutsin palvelua tarjontaan niin lähiohjauksena kuin etäneuvontanakin.

Amiskoutseihin voit ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä ja voitte miettiä yhdessä sinulle sopivaa  liikkumisen lajia. Koutsi voi lähteä kaveriksesi punttisalille tai mukaasi frisbeegolfin ensimmäiselle kokeilukerralle.

Amiskoutsit kiertävät yksiköissä näyttäytymässä opiskelijoille ja ovat mukana yksiöiden tapahtumissa teettämässä erilaisia haastetehtäviä opiskelijoille esim. puristusvoiman mittauspisteellä.

Lisäksi amiskoutsit tuottavat ideoita liikuttamiseen ja toteuttavat esimerkiksi taukojumppia sekä materiaalia YouTube- ja Instagram-tileille.

Ota yhteyttä!

amiskoutsi@osao.fi

Amiskoutsit

Instagram: @amiskoutsi