OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / OSAO Edu Oy / Koulutusvienti
Koulutusvienti

OSAO Edu Oy tarjoaa koulutuspalveluja ja vierailuja suomalaisesta ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneille henkilöille ja ryhmille. Räätälöimme tarpeisiinne soveltuvan ohjelman tarvittaessa yhteistyössä alueen muiden oppilaitosten ja yhteistyöyritystemme kanssa.

Ota yhteyttä koulutusvientiin liittyvissä asioissa

toimitusjohtaja Antti Rovamo
antti.rovamo@osao.fi
p. 050 5608 392


Koulutuspäällikkö Merja Paloniemi, koulutusvientipalvelut
merja.paloniemi@osao.fi
p. 050 5949 182


More information about OSAO Edu Ltd. and education export in English »

Mitä on koulutusvienti?

+

Koulutusviennillä ja koulutusosaamisen viennillä tarkoitetaan Suomen ulkopuolelle myytävää, osaamista kehittävää, voittoa tavoittelevaa toimintaa. Tällaista voi olla esimerkiksi tutkintojen ja niiden osien myynti, konsultointi, laajat kehittämispalvelut ja niihin liittyvät oppimisympäristöratkaisut.

Vaikka koulutusviennin asiakkaat ovat ulkomailla, toiminta voi tapahtua myös Suomessa. Koulutusvientiä on siis myös tilaus- tai muun koulutuksen järjestäminen Suomessa asiakkaan ollessa ulkomaalainen.

 

Tulossa – Coming up

 

Arctic Education Forum

Explore the Finnish education system and experience the Northern atmosphere in winter! In February 2020 Arctic Education Forum will bring you the latest insight into 21st century education and innovative educational solutions. The event offers an amazing opportunity to visit Finnish learning environments.

Arctic Education Forum 2020 is the perfect event for everyone in the education field to explore Finnish education system and get inspired.

Registration is now open! Ensure your attendance by booking your Arctic Education Forum 2020 ticket.

https://www.pinonetwork.fi/arctic-education-forum

Tulevia koulutuksia

Katso tulevat koulutusviennin koulutukset PINO Networkin sivuilta »