OSAO Work 2018 Oulu –messuilla

 

Tervetuloa tapaamaan meitä Workiin Ouluhalliin.

Work 2018 Oulu –koulutus- ja työelämätapahtuma on Ouluhallissa 10. – 11.10. klo 9 – 17. Oulun seudun ammattiopisto osallistuu messuille.

OSAO Ovi –hakijapalvelu, osasto 33

OSAO Ovi –hakijapalvelu siirtyy Oulun keskustan palvelupisteestään Ouluhalliin Work 2018 –tapahtuman ajaksi. OSAO Oven osastolta saa tietoa kaikista koulutusvaihtoehdoista sekä yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa koulutusvalintaan, hakeutumiseen ja osaamisen kehittämiseen.

OSAO Ovi on avoinna kenelle tahansa, joka on kiinnostunut ammatillisesta koulutuksesta ja tarvitsee lisää tietoa sinne hakeutumisesta.

Lisätietoja: Kehityspäällikkö Raija Lehtonen, p. 050 5909 633, raija.lehtonen@osao.fi

AmisOsaa ja Uudistuu, osasto 51

Oulun alueen ammatilliset koulutuksenjärjestäjät kutsuvat työelämän, opiskelijat ja opettajat keskustelemaan ja kuulemaan, miten ammatillista koulutusta järjestetään yhdessä ja miten opiskellaan työelämässä oppien.

Yhteistyökumppaneilla on yhteinen osasto Work-messuilla. Messuvieraille esitellään, millaisia koulutusvaihtoehtoja ja opiskelupolkuja on tarjolla Oulun alueella ja miten koulutusta toteutetaan työelämän kanssa yhdessä toteuttaen.

Messujen ajan työelämälle suunnatut etkot ja jatkot pidetään Oulun Palvelualan Opisto OPAOlla (Teuvo Pakkalan katu 15). Opaolla puheenvuoron pitävät:

• Seija Rasku Opetus- ja kulttuuriministeriöstä
• toimitusjohtaja Veli-Matti Lamppu Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:stä
• opetuskoordinaattori Tanja Parkkila PPSHP:stä

Paikalla ovat tavattavissa myös johtava asiantuntija Anne Ahkola-Lehtinen Teknologiateollisuus ry:stä sekä Stora Enson työsuhdepäällikkö Harri Väisänen. Opiskelijan puheenvuoron pitää vuoden 2018 Taitajien Taitaja Roope Juutilainen.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Leena Isotalo, leena.isotalo@osao.fi, 050 345 9324

Arctic Labour, osasto 98

Raja ei ole este. Se on mahdollisuus.

Arctic Labour –hankkeen löytää WORK-messuilta rekrytointisektorilta, osastolta 98. Mukana messuilla on norjalainen Bedriftskompetanse AS, joka on konsulttiyritys Tromssassa. Yritys tuo tuoreimmat tiedot Pohjois-Norjan työvoimatarpeista ja antaa vinkkejä Norjaan työllistymiseen.

Keskiviikkona klo 15 päälavalla Anita Bedriftskompetansesta esittelee Norjaan työllistymisen edellytyksiä, työnantajien toiveita ja tarpeita sekä Arctic Labour –hankkeen tarjoamaa valmennusta. Lisäksi messuosastolla on tavattavissa Norjan työvoimatoimiston NAVin edustaja sekä rakennusalan osaajia etsivä Jobzone –rekrytointifirma Tromssasta.

Lisätietoja projektipäällikkö Emilia Myllyoja, emilia.myllyoja@osao.fi, p. 044 703 7967

Paikka
Messut järjestetään Ouluhallissa (Ouluhallintie 20, 90130 Oulu)

Aukioloajat
Messut ovat avoinna ke-to 10.-11.10.2018 klo 09-17

Vapaa pääsy.