OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / OSAO / Hankkeet
Jumbotron

Kehitämme ammatillista koulutusta hanketoiminnan kautta. Hankkeiden avulla kehitämme esimerkiksi oppimisympäristöjä, uudistamme ohjaus- ja opetusmenetelmiä sekä edistämme ammattiopiston ja työelämän välistä yhteistyötä.

Käynnissä olevat hankkeet

Tasa-arvo tutuksi

Projektipäällikkö

Rak3a - Oulun rakentamisen malli

Projektipäällikkö

Laatusampo 6

Projektipäällikkö
Katso kaikki »

Päättyneet hankkeet

Tieto, taito ja työelämä

Projektipäällikkö

Jatkuvan haun kotipesä

Projektipäällikkö
Katso kaikki »

Hankeblogi

Tervetuloa Höntsä - silta eteenpäin! -hankkeen blogin pariin!

12.06.2019 OSAO / Hankeblogi

Tämä kirjoitus aloittaa sarjan blogikirjoituksia, joiden aikana hahmottuu liikunnallisia ja luovia menetelmiä hyödyntävän uraohjauksen toimintamalli. Utopia toiminnallisesta uraohjauksesta tuodaan pala palalta konkreettisemmaksi ja lopulta käyttöön otettavaksi menetelmäksi nuorten parissa ohjaustyötä tekeville.
Lue lisää »

Tuotteistustyöpajoilla asiakaslähtöisiä palveluja

27.05.2019 OSAO / Hankeblogi

PINO Network-, Parasta Palvelua Pohjoinen- ja Amis-osaa- kehittämisverkostot ovat kokoamassa palveluita ja tuotteita. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Mitä uusia tuotteita voidaan tarjota työelämälle kansallisesti ja globaalisti koulutusvientiympäristöissä?
Lue lisää »

Opiskelijahallintajärjestelmä opiskelijan ohjauksen apuna työpaikalla

02.04.2019 OSAO / Hankeblogi

Tammikuisena perjantaina viiden hengen ryhmä OSAOsta ja Ammattiopisto Luovilta matkasi Kainuun ammattiopistolle tutustumaan, miten siellä hyödynnetään Wilma-opiskelijahallintajärjestelmää työpaikalla tapahtuvan oppimisen yhteydessä.
Lue lisää »

Ammattikaista ohjaa eteenpäin

27.12.2018 Marjo Vilppola / Hankeblogi

Ammatillinen koulutus uudistui vuoden alusta. Keskeisenä tavoitteena on tarjota opiskelijalle tutkinto, joka työllistää alati muuttuvan työelämän työtehtäviin. Uudistus antaa opiskelijalle mahdollisuuden suorittaa tutkinnon osia eri tutkinnoista, mikä laajentaa työllistymismahdollisuuksia ja avaa uusia vaihtoehtoja urasuunnitteluun.
Lue lisää »