OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / OSAO / Hankkeet / Hankeblogi / Hankeblogi / Hankeblogi

Vlogi: Oppimisympäristöjen turvallisuus

Tässä Reformi haltuun -työpajan vlogissa pohditaan oppimisympäristöjen turvallisuutta niin koulussa kuin työpaikoilla tapahtuvassa opetuksessa. Lue lisää »

Työelämäläheisyys-työpaja 14.9.

Lue lisää »

Digitaalisuus osaamisperusteisuuden tueksi- työpaja

Lue lisää »

K2K-mentorointiin osallistuneen uuden opettajan tarina

Mentorointi on tosi tarpeellinen uudelle opettajalle. Odotin, että saan ohjausta ja tukea sekä turvaa ja varmuutta uudessa ammatissa. Alussa ajattelin, että kyllä nykyajan nuoret ovat ehkä haastavampia kuin ennen, mitenkähän nämä on ennen hoidettu? Olen huomannut että mentorillani oli karismaa, hyviä jämäköitä ideoita kokemuksen kautta sekä työelämäosaamista tähänkin. Hiljainen tieto jaettavaksi on tärkeää, pelkkä teoria ei riitä ja tarvitaan historian kahinaa että entinenkin tieto säilyy muuttuvassa maailmassa. Lue lisää »

An Overview of OSAO’s Erasmus+ Mobility Activities in 2015 – 2016

Lue lisää »

Lyhyillä vaihtojaksoilla on merkitystä – kokemuksia Nordplus Junior -hankkeesta

Vaikka yleinen trendi Euroopassa ja eritoten Suomessa on ollut pidentää vaihtojaksoja yli kahdenkin kuukauden pituisiksi, on myös lyhyillä jaksoilla paikkansa kansainvälisessä toiminnassa. Eräs hyväksi koettu rahoituslähde näille vaihtojaksoille on Nordplus-hankkeet, joiden kautta voimme toteuttaa muun muassa luokkavaihtoja Skandinaviaan ja Baltian maihin. Lue lisää »

K2K – monessa mukana

Oulun seudun nuorisohankkeet hyvin esillä Lue lisää »

Yrittäjä 2025 -tapahtuma 12.4.2016

OSAO järjesti Yrittäjä 2025 – tapahtuman yhteistyössä Pohton ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kanssa 12.4.2016 Pohtolla. Työnantajat kutsuttiin paikalle Oppisopimusyksikön projektien toimesta kuulemaan ja pohtimaan mm. mistä tulevaisuuden menestystarinat on tehty, tunnistavatko yritykset uusia mahdollisuuksia ja haasteita sekä ovatko ne valmiina muutokseen ja tietoisia siitä, mitä se vaatii. Mukaan tapahtumaan saatiin runsaasti tiedonjanoisia yrittäjiä kuulemaan yrityksen osaamisen kehittämiseen ja tulevaisuuden avaintaitojen hankkimiseen liittyvistä mahdollisuuksista. Lue lisää »

Muuttuva opettajuus -työpaja 29.1.2016

Muuttuvan opettajuuden tuomia muutoksia pohdittiin työpajassa. Lue lisää »

Osaamistarvekartoituksilla räätälöityihin oppisopimusratkaisuihin

OSAOn Oppisopimusyksikön koordinoimassa OpsoDiili Pohjoinen -projektissa kehitetään toimintamallia työnantajien osaamistarpeiden kartoittamiseksi. Lue lisää »

Hankeblogeissa kirjoitetaan koulutuksen kehittämisestä sekä hankkeiden toimintaan ja tuloksiin liittyvistä asioista. Kirjoittajina ovat pääasiassa OSAOn hanketoiminnassa mukana olevat henkilöt, kuten projektipäälliköt.