OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / OSAO / Hankkeet / Käynnissä olevat hankkeet / Tolokusti verkossa

Tolokusti verkossa

+
Projektin nimi
Tolokusti verkossa
Alkaa / Päättyy
14.12.2018 / 31.12.2019
Tavoitekuvaus

Tuotamme yhteisten aineiden opiskelumateriaalia Moodle-oppimisympäristöön ja muokkaamme jo olemassa olevista materiaaleista laadukkaita verkkokursseja. Materiaalit toteutetaan kohtuuden rajoissa saavutettavuusdirektiivin vaatimusten mukaisesti. Niistä tehdään helposti käytettäviä ja niissä käytetään ymmärrettävää kieltä. Lisäksi keräämme tilastotietoa siitä, korvataanko oppikirjoja Tolokusti verkossa -hankkeen toteuttamilla digitaalisella oppimateriaalilla. Tilastotiedolla ja kyselyillä selvitämme hankkeen vaikutusta opiskelijakohtaisiin oppimateriaalikustannuksiin.

Järjestämme opettajille pajamaista digikoulutusta, jota toteutetaan vertaisoppimalla ja tiimityöskentelyllä. Tavoitteena on levittää vertaisoppimisen ja yhdessä tekemisen kulttuuria sekä antaa konkreettinen malli opettajasta ohjaajana Moodlea hyväksikäyttäen.

Projektin aikana valmistellaan OSAOlle e-kampusta ja e-ohjauksen toimintamallia. Tavoitteenamme on saada verkko-opetus aidoksi vaihtoehdoksi opiskelijalle. E-kampuksen avulla opiskelijoiden opinnot saadaan käyntiin heti opiskelijaksi hakeutumisvaiheessa.

Hankeen koordinoinnista vastaa OSAO ja osatoteuttajina toimii Ammattiopisto Luovi, Careeria ja Yrkesakademin i Österbotten.

Yhteistyökumppanit
Opetushallitus rahoittaa tätä hanketta
Yhteystiedot

Projektipäällikkö Jaana Parkkila
p. 050 590 7524
jaana.parkkila@osao.fi