OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / OSAO / Hankkeet / Päättyneet hankkeet / Jatkuvan haun kotipesä

Jatkuvan haun kotipesä

+
Projektin nimi
Jatkuvan haun kotipesä
Alkaa / Päättyy
01.01.2018 / 31.12.2018
Tavoitekuvaus

Jatkuvan haun haasteisiin tarvitaan oppimismenetelmiä ja -ympäristöjä, joiden kautta opiskelija voidaan joustavasti sijoittaa opintoihin hankkimaan osaamista tai täydentämään osaamisvajetta (huom. suoritetaan opintojen nopeuttamista tai kiinnikuromista.) Reformin mukaisesti on tarvetta kehittää harjoitusyritystä oppimisympäristönä toimimaan rajapintana osaamisen, oppimistuloksien ja yritysten välillä.
Tavoitteenamme on saada harjoitusyritys (ns. jatkuvan haun kotipesänä) toimimaan niin, että opiskelija voi tulla mukaan välittämättä siitä, missä kohtaa opintoja muut mukana olevat ovat. Projektissa selvitämme ja testaamme, miten laaditun HOKSin mukaisesti opiskelija hankkii harjoitusyritys oppimisympäristössä osaamista ohjaajan tukemana sekä yksilöllisesti että ryhmässä. Yrityksessä voi tehdä erilaisia ja eri tasoisia tehtäviä, joilla voidaan yksilöllistää opiskelija hankkimaan hänelle tarvittavaa osaamista.

Tavoitteenamme on valmistaa opiskelijaa koulutussopimuksella tai oppisopimuksella hankkimaan lisää osaamista työelämästä. Vahvistamme opettajien laaja-alaistamista ja osaamista oppimisympäristöissä toimimisessa ja yhteistyössä yritysten kanssa.

Toteutamme projektin yhteistyössä Savon ammattiopiston kanssa.

Yhteistyökumppanit
Opetushallitus rahoittaa tätä hanketta
Yhteystiedot

Projektikoordinaattori Mika Kananen
p. 050 5946 589
mika.kananen@osao.fi