OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / OSAO / Hankkeet / Päättyneet hankkeet / OpinTorin Digiloikka

OpinTorin Digiloikka

+
Projektin nimi
OpinTorin Digiloikka
Alkaa / Päättyy
01.04.2016 / 30.06.2019
Tavoitekuvaus

OpinTorin digiloikan tavoitteena on luoda Oulun alueen keskeisten ammatillisten koulutusorganisaatioiden kanssa yhteinen ohjauksen palvelumalli aikuisopintojen hakeutumisvaiheeseen. Suunnittelemme palvelumallin sähköiselle alustalle ja testaamme, kehitämme sekä pilotoimme sitä hankkeen edetessä. Tarjoamme monikanavaista verkko-ohjausta ja -neuvontaa sähköisellä hakualustalla, minkä lisäksi asiakkaat saavat halutessaan myös perinteistä henkilökohtaista ohjausta. OpinTorin digiloikan ohjaus- ja neuvontapalvelut on suunnattu yksityisille henkilöille, työyhteisöille ja erilaisille verkostoille.

OpinTorin digiloikka tukee elinikäisen oppimisen periaatetta ja parantaa digitalisoinnin kautta ohjauspalvelujen alueellista saavutettavuutta. Projektilla edistämme myös Pohjois-Pohjanmaan aikuiskoulutusorganisaatioiden yhteistyötä ja kehittämme ohjauskulttuuria sekä -osaamista ohjaushenkilöstölle tarjottavien valmennusten kautta.

Projektin päätoteuttajana on Oulun seudun ammattiopisto. Muina toteuttajina projektissa ovat Ammattiopisto Luovi ja PSK-Aikuisopisto.

Yhteistyökumppanit
Linkit
Yhteystiedot

Projektipäällikkö Senni Laine
senni.laine@osao.fi

Ohjausasiantuntija Johanna Heikkinen
p. 040 631 1487
johanna.heikkinen@osao.fi