OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / OSAO / Hankkeet / Päättyneet hankkeet / Rak3a - Oulun rakentamisen malli

Rak3a - Oulun rakentamisen malli

+
Projektin nimi
Rak3a - Oulun rakentamisen malli
Alkaa / Päättyy
01.04.2019 / 31.12.2021
Tavoitekuvaus

Hankkeessa kehitämme ammatillisen oppilaitoksen (OSAO) ja korkeakoulujen (Oamk ja OY) yhteisen rakennusalan toimintamallin. Malli rakennetaan osaamisen kehittämisen ja työelämän osaamistarpeiden pohjalta nousevien teemojen avulla. Hankkeen toimenpiteillä lisäämme rakennusalan koulutusten vetovoimaa ja tuemme opiskelijoiden siirtymiä oppilaitoksesta toiseen sekä opinnoista työelämään.


Hankkeella haluamme tehostaa tutkintojen suorittamista tuomalla lisää konkreettisia ja monipuolisia työelämätilanteita ja -ympäristöjä opiskelun eri vaiheisiin ja siirtymiä tukemaan. Hankkeessa myötävaikutetaan naisten hakeutumiseen alalle.


Tuloksena saamme uudenlaisen Oulun rakentamisen mallin, jossa kolme oppilaitostasoa sekä työelämä toimivat tiiviissä yhteistyössä.

OSAOn koordinoimassa Oulun rakentamisen malli -hankeessa ovat osatoteuttajina Oulun ammattikorkeakoulu ja Oulun yliopisto toimivat hankkeessa toteuttajina. Hankeelle rahoituksen on myöntänyt Euroopan sosiaalirahastosta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Yhteistyökumppanit
Yhteystiedot

Projektipäällikkö Johanna Matinmikko
p. 050 596 9816
johanna.matinmikko@osao.fi