OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / OSAO / Hankkeet / Päättyneet hankkeet / TUPAKO - Turvapaikanhakijoiden kotouttamisen hyvät käytänteet Euroopassa

TUPAKO - Turvapaikanhakijoiden kotouttamisen hyvät käytänteet Euroopassa

+
Projektin nimi
TUPAKO - Turvapaikanhakijoiden kotouttamisen hyvät käytänteet Euroopassa
Alkaa / Päättyy
01.06.2017 / 31.05.2019
Tavoitekuvaus

TUPAKO -projektissa etsimme hyviä eurooppalaisia kotouttamisen ratkaisuja ja kehittämme maahanmuuton koulutusta. Teemme tiivistä yhteistyötä projektiin osallistuvien oppilaitosten eli OSAOn, Aducaten, TAKK:n ja Axxellin välillä.

TUPAKO on Erasmus+ liikkuvuushanke, jonka tavoitteena on lisätä osallistujien ymmärrystä maahanmuutosta eurooppalaisessa kontekstissa ja kerätä hyviä käytäntöjä maahanmuuttajien kotouttamiseen ja työelämäyhteistyöhön. Lisäksi haluamme vahvistaa osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen käytäntöjä sekä saada lisätietoja koulutustaustan vaikutuksista oppimiseen ja hyviä toimintamalleja vähäisen koulutustaustan omaavien maahanmuuttajien kouluttamiseen.

Projektin aikana teemme 4 opintomatkaa eri puolille Eurooppaa sekä osallistumme yhteen konferenssiin Italian Palermossa. Syksyllä 2017 vierailimme Pohjois-Italiassa ja keväällä 2018 Tanskassa. Tulevat vierailukohteemme ovat Kreikka ja Saksa.

Yhteistyökumppanit
Yhteystiedot

Opettaja Päivikki Virsunen
p. 044 703 7892
paivikki.virsunen@osao.fi