OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / OSAO / OSAOlaiselle / Kirjasto- ja tietopalvelut / Käyttösäännöt

Käyttösäännöt

Yleistä
Kirjastossa noudatetaan kirjaston ja Oulun seudun
ammattiopiston järjestyssääntöjä. Juomien ja ruokien tuominen kirjastoon ei ole sallittua.

Käyttöoikeus
Kaikilla Oulun seudun ammattiopiston yksiköissä opiskelevilla ja työskentelevillä henkilöillä on kirjaston käyttöoikeus.

Lainausoikeus
Lainausoikeuden saa esittämällä henkilötunnuksella varustetun henkilöllisyystodistuksen, sekä täyttämällä ja allekirjoittamalla lainaajatietolomakkeen. Lainaajaksi rekisteröityessään asiakas sitoutuu allekirjoituksellaan noudattamaan käyttösääntöjä. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan yhteystietojensa muutokset kirjastoon.

Lainaaminen
Lainattavan aineiston laina-aika on kirjoilla 4 viikkoa kaikissa Osaon kirjastoissa. Lehtien laina-aika vaihtelee yksikkökohtaisesti. Henkilöllisyystodistus on esitettävä aina lainauksen yhteydessä. Lainatessaan asiakas sitoutuu palauttamaan tai uusimaan saamansa lainan viimeistään eräpäivänä. Lainan voi uusia, jos siihen ei ole varauksia. Lainan voi uusia enintään neljä kertaa peräkkäin.

Aineiston korvaaminen
Asiakas on velvollinen korvaamaan kadonneen tai vahingoittuneen aineiston. Asiakas voi ostaa korvaukseksi uuden, samanlaisen julkaisun tai maksaa kirjaston määräämän korvausmaksun toimenpidekuluineen.

Kirjaston tietokoneet
Tietokoneet oheislaitteineen on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelukäyttöön ja tiedonhakuun. Kirjastoittain voi olla erilaisia rajoituksia tietokoneiden käytössä.

Tietosuoja
Kirjaston lainaaja- ja lainaustietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Kirjasto pidättää oikeuden käyttösääntöjen muutoksiin.

Päivitetty: 19.10.2018 klo 10:21