OSAOn vararehtoriksi Raija Näppä

Raija Näppä

Raija Näppä

Oulun seudun ammattiopisto OSAOn vararehtorin viransijaiseksi on valittu KM Raija Näppä (49) Haapavedeltä. Näppä aloittaa tehtävässä 1.10.2018.

Näppä toimii tällä hetkellä Haapaveden opiston rehtorina. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Ammattiopisto Luovin Oulun yksikön apulaisjohtajana. Näpällä on 15:n vuoden esimieskokemus.

Näppä aloittaa uudessa tehtävässä innokkaana: ”OSAO on vetovoimainen, hyvin hoidettu oppilaitos. Odotan, että pääsen työskentelemään osaavaan joukkoon”.

Osekkin yhtymähallitus teki valinnan yksimielisesti. Varalle valittiin OSAOn yksikönjohtaja, YTM Antti Rovamo. Tehtävää haki 21 henkilöä, joista 10 haastateltiin.

Viransijaisuus on määräaikainen 31.7.2019 saakka. Kehittämisjohtaja, vararehtorin päätehtävänä on toimia Oulun seudun ammattiopiston pedagogisena johtajana ja opetusyksikönjohtajien esimiehenä.

Osekk on Hailuodon, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun ja Tyrnävän omistama koulutuskuntayhtymä. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO.

Lisätietoja kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi, p. 050 5383 929