OSAOsta valmistui 2050 työmarkkinoille

Koulutuskuntayhtymä OSAOsta valmistui 2050 uutta ammattilaista ajanjaksolla 1.8.2019 – 31.5.2020. Valmistuneet ovat suorittaneet ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Tänä keväänä valmistuneista 94 on suorittanut myös ylioppilastutkinnon ammatillisen tutkinnon rinnalla.

Kaikille avoin OSAOn kevätjuhla on 29.5. klo 9. Suoran lähetyksen ja juhlan tallenteen voi katsoa osoitteessa osao.fi/kevatjuhla 

Opetusta läpi vuoden

Ammatillisen koulutukseen otetaan uusia opiskelijoita läpi vuoden ja opiskelijoita myös valmistuu koko ajan. Opinnot etenevät opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Ammatilliset opettajat ovat siirtyneet vuosityöaikaan, mikä mahdollistaa opetuksen pyörimisen myös kesäkuukausina.

Monika Mertaniemi valmistui elintarvikkeiden valmistajaksi huhtikuussa. Tuotantokeittiö Löökissä työskentelevä nuori on selvästi löytänyt unelma-alansa elintarvikepuolelta.

”Tämä on jotenkin niin oma juttu minulle – oli jopa pieni yllätys, että miten ala voikin tuntua näin omalta. Olen aina ihan innoissani menossa töihin!” Monika nauraa.

Ammatillisia opintoja suorittavalle hänellä on yksi tärkeä vinkki. ”Uskokaa itseenne ja käykää koulu loppuun, vaikka välillä tuntuisi, ettei jaksa – opinnot vain paranevat loppua kohti. Ammatista on aina hyötyä!”

Lue Monika Mertaniemen haastattelu

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.

Valmistuneiden nimet

Lisätietoja kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi, p. 050 538 3929