SAKUstars-kisoista neljä mitalia ja kunniamainintoja

OSAOn SAKUstars-kilpailijat menestyivät Kokkolassa.

OSAOn SAKUstars-kilpailijat menestyivät Kokkolassa.

OSAOn kokonaissaldoksi Kokkolan SAKUstars-kilpailuista tuli yksi kulta, yksi hopea ja kaksi pronssia sekä neljä kunniamainintaa. Tulokset:

Kultaa
Niko Saari, yksintanssi improvisoiden

Hopeaa
Tajuttomat rytmitajuttomat, soitinyhtyeet/bändit -sarja. Kokoonpanossa mukana: Mirja Hautakangas, Julietta Hertteli, Venla Karpinmaa, Merveille Meya, Riku Mäkikangas, Jenna Ollakka

Pronssia
Julietta Hertteli, bändisolisti-sarja
Niko Saari, yksintanssi

Kunniamaininnat
Venla Karpinmaa, karaoke
Jenna Ollakka, yksinlaulu
Pohjoista Voimaa-lauluryhmä (Julietta, Mirja ja Jenna)
Merveille Meya, yksinlaulu

Kiitoksia kaikille mukana olleille ja isosti onnea kilpailuissa menestyneille!

Ammattiin opiskelevien kulttuurikisat on järjestetty vuodesta 1953 alkaen. Ammattiopistojen opiskelijoiden joukossa on monia eri kulttuurialojen lahjakkuuksia, joiden kyvyt eivät kouluarjessa välttämättä pääse esille. Tapahtumassa kilpailija pääsee testaamaan kykyjään ja rohkeuttaan sekä hankkimaan esiintymiskokemusta turvallisesti ja kavereiden kannustamana. SAKUstars-hengen mukaisesti tärkeintä ei ole kisassa menestyminen, vaan osallistuminen. Jokaisessa lajissa oli kolmihenkinen tuomaristo, joista yksi oli kyseisen taiteenalan ammattilainen.

Kulttuurikilpailuja koordinoi SAKU ry, joka on ammatillisen koulutuksen liikunta- ja kulttuurijärjestö sekä hyvinvoinnin edistämisen yhteistyöorganisaatio. Sen jäseninä ovat 66 ammatillisen koulutuksen järjestäjää. SAKU ry edistää opiskelijoiden ja henkilöstön työ- ja toimintakykyisyyttä, hyvinvointia, yhdessä tekemistä sekä elämäniloa ammatillisessa koulutuksessa liikunnan ja kulttuurin keinoin.

Lisätietoja OSAOn osallistumisesta kulttuurikisoihin: opettaja Arto Poussu, p. 050 3174 692

Löydät kuvia ja videoita OSAOn kilpailijoista OSAOn Facebookista ja Instagramista.