Suomen Oppisopimusosaajat ry palkitsi opiskelijoita, työnantajia ja mentoreita

Suomen Oppisopimusosaajat ry:n On aika palkita tekijätyypit -kilpailussa haettiin vuoden 2020 parasta oppisopimusopiskelijaa, työnantajaa, työpaikkaohjaajaa ja yrittäjäopiskelijan mentoria sekä yrittäjäoppisopimusopiskelijaa. Oppisopimuskilpailu järjestettiin nyt neljännen kerran.

Palkitut tahot ja kunniamaininnan saajat julkaistiin Oppisopimuswebinaarissa 4.11. Palkinnot ja kunniakirjat luovutetaan kilpailuun lähettäneiden koulutuksenjärjestäjien toimesta myöhemmin. Kunniakirjat on allekirjoittanut opetusministeri Li Andersson.

Suomen Oppisopimusosaajat ry:n hallitus valitsi yhdessä valintaraadin kanssa palkintojen ja kunniakirjojen saajat koulutuksenjärjestäjien lähettämistä ehdotuksista. Raati totesi, että kilpailu oli tänäkin vuonna kovatasoinen. Kaikki osallistuneet, palkitut ja kunniamaininnan saajat ovat hyviä oppisopimuskoulutuksen laaja-alaisten mahdollisuuksien puolestapuhujia.  

Vuoden 2020 mentori on mentoripari Pirjo Haikola ja Jorma Ketola Oulusta. Pirjo Haikola Kehityspartner Ky:stä ja Jorma Ketola JK-Ohjelmista ovat kehittäneet ja toteuttaneet mentorointia yhteistyössä OSAOn kanssa jo 20 vuotta.

Kaikki kilpailussa palkitut ja kilpailuun osallistuneet löydät täältä.

Onnea kaikille palkituille!