Talviralli(Kevätralli) Kaukovainiolla

Kaukovainion palvelut yksikön pihalla ja kodassa pidettiin tiistaina 20.3.2018 Talviralli(Kevätralli) tapahtuma. Kansainvälisyysviikon yhteydessä järjestetty tapahtuma oli osa Liikkuva opiskelu- hankkeen tempauksia.

Talviralli(Kevätralli) -tapahtumassa oli mukana yksikön opiskelijoiden, opettajien ja muun henkilöstön lisäksi myös alankomaalaisia opiskelijoita.
Tapahtuman järjestelyissä oli mukana matkailualan opiskelijoita opettajineen, hotraca-puolen opiskelijat järjestivät tarjoilupuolen ja kaksi kv- opiskelijaa hoitivat mehu- ja munkkilippujen jaon. Yhteistyössä oli mukana myös Kaukovainion tekniikan yksikkö, joka teki tapahtumassa käytetyt tandemsukset.

Tapahtuman tavoitteena oli hankkeen mukaisesti istumisen vähentäminen, liikkumisen lisääminen ja yhteisöllisyyden parantaminen. Näissä tavoitteissa onnistuttiin hyvin. Mehun, ”munkinpaiston” ja nuotion ohella tarjolla oli liikunnallisia aktiviteetteja yksilö- ja joukkuetasolla. Opiskelijaryhmien lisäksi myös henkilöstö osallistui haastekisan kautta erinäisiin aktiviteetteihin, kuten tandemhiihto ja potkurikisa.

Sää suosi tapahtumaa vaikka pakkasta olisi voinutkin olla vähän vähemmän!

Teksti ja kuvat: Kari Ylitalo