OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Työelämälle
Työ- ja yrityselämälle

Tarjoamme työelämälle laajan valikoiman lisä- ja täydennyskoulutus-palveluita sekä oppisopimuskoulutusta. Yritysten tarpeisiin tarjoamme räätälöidyt koulutukset. Ennakoimme alueellisia koulutustarpeita ja teemme koulutuksen kehittämistyötä yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa. Osallistumme aktiivisesti Oulun seudun kehittämiseen ja sen tulevaisuuteen.

Oppia ikä kaikki

Yrityksen työntekijöistä yksi tai useampi voi suorittaa oman alansa perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Valittavana on satoja tutkintoja yrityksen toimialan ja tarpeen mukaan. Lisäksi voimme järjestää räätälöityjä koulutuksia esimerkiksi uusista työtavoista tai toimintamalleista organisaatiossa, tietotekniikassa, kieli- ja kulttuuriosaamisessa tai johtamistaidoissa. Koulutus voidaan toteuttaa ammatillisena lisä- ja täydennyskoulutuksena tai oppisopimuskoulutuksena.

Osaavat ja motivoituneet ihmiset ovat alalla kuin alalla yrityksen keskeisimpiä menestystekijöitä. Yhdenkin työntekijän kouluttautumisesta hyötyy yleensä koko yritys, vähintään kiinnostuksena työtapojen tehostamiseen ja uusien toimintamuotojen kokeiluun.

Tarjoamme työelämälle pitkäjänteistä ja tavoitteellista yhteistyötä sekä räätälöityjä palveluja. Ota yhteyttä OSAO Työelämäpalveluihin tai yksiköiden työelämäasiakkuuksista vastaavaan henkilöön. Räätälöimme tarpeisiinne parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Katso yhteyshenkilöt ja ota yhteyttä »