OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Työelämälle / Oppisopimus työnantajalle / Ratkaisut työnantajan tarpeisiin

Ratkaisut työnantajan tarpeisiin

Henkilöstökoulutus

+

Ammattitaitoinen henkilöstö on avain yrityksesi liiketoiminnan kehittymiseen. Osaamisen kehittäminen on tuottava investointi ja mahdollistaa menestymisen nyt ja tulevaisuudessa. Valitse oppisopimuskoulutus ja voit kouluttaa henkilöstöä joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Työelämän muutostilanteet – esimerkiksi yrityksen liiketoiminnan kasvu, sukupolvenvaihdos, yritystoiminnan siirtäminen uudelle omistajalle tai toiminnan laajentaminen uusille toimialoille – haastavat yritystä ja henkilöstöä kehittämään osaamistaan. Oppisopimuksella parannat yrityksesi kilpailukykyä ja valmistaudut tulevaisuuteen!

Oppisopimuskoulutus sopii yrityksellesi, kun

  • haluat rekrytoida ja kouluttaa lisää ammattitaitoista työvoimaa
  • työntekijältä vaaditaan erityisosaamista, jota on mahdollista saada vain organisaation tarpeisiin räätälöidyllä koulutuksella
  • haluat kehittää organisaation osaamispääomaa ja täydentää henkilöstön ammattitaitoa lisäkoulutuksella
  • henkilöstöä koulutetaan uusiin työtehtäviin
  • haluat käyttää koulutusta henkilöstön sitouttajana.

Työllistävä oppisopimuskoulutus

+

Rekrytoi ja pätevöitä oppisopimuksella ammattitaitoista työvoimaa yritykseesi. Sopivaa työntekijää voi etsiä normaaleja rekrytointikanavia käyttäen. OSAOn oppisopimustoimijat tukevat tarvittaessa rekrytoinnissa.

  • Lyhyt ei-työsuhteinen / työsuhteinen jakso ennen oppisopimusta tukee työnantajaa rekrytointipäätöksessä.
  • Työnantajalla on käytettävissään useita vaihtoehtoja, joiden avulla hän voi varmistua palkattavan henkilön työmotivaatiosta ja soveltuvuudesta ennen varsinaisen oppisopimustyösuhteen aloittamista.
  • Lisäksi erilaiset lyhytkestoiset työsuhteet, esim. sesonkityöt, muu tuntityö tai palkkatuettu työjakso tutustuttavat hakeutujan ammattialaan ja yrityksen toimintaan.
  • Kokeilujaksona voi toimia myös tutkinnon osan suorittaminen koulutussopimuksella.

Yrittäjän ja muiden avainhenkilöiden oppisopimuskoulutus

+

Yrittäjä! Vahvista osaamistasi opiskelemalla oppisopimuksella joko yrittämiseen liittyviä tutkintoja (esim. yrittäjän ammattitutkinto, yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto) tai oman toimialasi tutkintoja. Myös muu ammattitaitoa täydentävä koulutusn on mahdollista oppisopimuksella.

Yrittäjä- ja johtamiskoulutus lisää yritysten johdon ja esimiesten johtamiseen liittyviä taitoja ja vahvistaa yrittäjäosaamista. Räätälöimme koulutuksen osaamistavoitteesi perusteella.

Lue lisää »

Päivitetty: 28.09.2018 klo 14:56