OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Työelämälle / Työpaikkaohjaajakoulutus

Työpaikkaohjaajakoulutus

Tervetuloa Oulun TOPPI Työpaikkaohjaajakoulutus materiaalipankkiin!

Oulun TOPPI -verkosto järjestää työpaikkaohjaajakoulutusta työnantajille, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaajille ja kaikille oman osaamisen täydentäjille työpaikoilla, oppilaitoksissa sekä verkko-oppimisympäristössä. Koulutus toteutetaan OPH:n opetussuunnitelman mukaisesti ja on osallistujille maksutonta.

Tämä materiaalipankki on työyhteisöjen käytettävissä ja sitä päivitetään säännöllisesti.

Miksi Työpaikkaohjaajakoulutusta?

Haluamme tiivistää alueellista työelämän ja koulutuksenjärjestäjien välistä yhteistyötä ja tukea Työpaikkaohjaajia heidän vaativassa tehtävässään tulevaisuuden ammattilaisten ammatillisen kasvun edistämisessä ja osaamisen arvioinnissa. Ammatillisessa koulutuksessa on nyt suurten uudistusten aika, minkä vuoksi Työpaikkaohjaajan on tärkeää tietää työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen ja arviointiin liittyvistä muutoksista ja uudistuksista. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaaminen ja osaamisen arviointi on vastuullista työtä, johon koulutuksemme antaa hyviä eväitä. Uskomme, että tämän koulutuskokonaisuuden teemoja voi hyödyntää laajasti myös työyhteisöjen muussa toiminnassa mm. sijaisten perehdyttämisessä, työntekijöiden ohjaamisessa ja palautteen antamisessa työstä.

Tervetuloa myös Työpaikkaohjaajan osaamisen päivittämiskoulutuksiin!

Ajankohtainen koulutustarjonta ja ilmoittautuminen: www.osao.fi/koulutuskalenteri

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan Sinun ja työyhteisösi tarpeita vastaava kokonaisuus ja aikataulu.

Lisätietoja: Suunnittelija Minna-Liisa Myllylä, minna-liisa.myllyla@osao.fi

Oulun TOPPI -verkoston muodostavat Oulun seudun ammatillista koulutusta järjestävät oppilaitokset: Ammattiopisto Luovi, PSK-Aikuisopisto, Suomen Diakoniaopisto, Oulun Palvelualan opisto ja Oulun seudun ammattiopisto OSAO.


Oulun TOPPI materiaalit

Päivitetty: 29.01.2018 klo 13:00