Vararehtorin virkaan Raija Näppä

Kehittämisjohtaja, vararehtori Raija Näppä.

Kehittämisjohtaja, vararehtori Raija Näppä.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymän (Osekk) kehittämisjohtajan, vararehtorin virkaan on valittu KM Raija Näppä (50) Haapavedeltä. Osekkin yhtymähallitus teki valinnan yksimielisesti 27.5.2019.

Näppä on hoitanut Osekkissa vararehtorin viransijaisuutta lokakuun 2018 alusta lähtien. ”On hienoa, että saan jatkaa uuden ammatillisen koulutuksen kehittämistä yhdessä osaavien osaolaisten kanssa. Yhdessä mahdollistamme osaamisen kehittymisen alueella ja koko Suomessa”, kommentoi Näppä.

Näppä siirtyi Osekkiin Haapaveden opiston rehtorin tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Ammattiopisto Luovin Oulun yksikön apulaisjohtajana.

Tehtävää haki 15 henkilöä, joista 5 haastateltiin. Henkilövalinnassa edellytettiin ylempää korkeakoulututkintoa ja rehtorin kelpoisuutta, hyvää esimies- ja johtamiskokemusta koulutusorganisaatiossa sekä vankkaa kokemusta ammatillisen koulutuksen kehittämisestä.

Kehittämisjohtaja, vararehtori toimii Oulun seudun ammattiopiston pedagogisena johtajana ja opetusyksikönjohtajien esimiehenä. Kehittämisjohtaja, vararehtori on kuntayhtymäjohtaja-rehtorin varahenkilö ja hän osallistuu myös Osekkin yhtymähallituksen kokouksiin.

Osekk on Hailuodon, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun ja Tyrnävän omistama koulutuskuntayhtymä. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO.

Lisätietoja kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi, p. 050 5383 929